Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KANARYA S.K. fenerizx
424 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
19 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.9 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Göksel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tetiker bereikt de bal nog maar net als eerste. Tetiker passt de bal zonder na te denken. Vanlılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanlılar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KANARYA S.K. - fenerizx 1:0

12e minuut.
Kale speelt de bal door. Babaeskilioğlu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Vakar de bal onder controle te krijgen. Bilgeataoğlu rent richting de bal. Bilgeataoğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Oğuzata trapt de bal weg. Tekin kopt de bal weg. Vanlılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanlılar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KANARYA S.K. - fenerizx 2:0

22e minuut.
Beldemir passt de bal zonder na te denken. Tırpan is nu in balbezit. Tırpan probeert naar een medespeler te passen. Bilgeataoğlu is nu in balbezit. Bilgeataoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Klungelig pakt Babaeskilioğlu de bal. Tetiker bereikt de bal nog maar net als eerste. Tetiker passt de bal met de wreef. Vanlılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanlılar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Vanlılar schiet op doel. Oğuzata speelt de bal door. Köybaşı geeft de bal voor. Vanlılar is nu in balbezit. Vanlılar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KANARYA S.K. - fenerizx 3:0

36e minuut.
Daar is Tetiker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilgeataoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Vanlılar zijn tegenspeler op de grond. Vanlılar is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

40e minuut.
Inworp. Tırpan met een snelle inworp. Kahveci rent richting de bal. Kahveci geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bilgeataoğlu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
KANARYA S.K. - fenerizx 3:1

43e minuut.
Aksaraylıoğlu met een snelle inworp. Tetiker rent richting de bal. Babaeskilioğlu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tetiker is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Tetiker neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
KANARYA S.K. - fenerizx 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KANARYA S.K. 50%, fenerizx 50%.
KANARYA S.K. - fenerizx 4:1

86e minuut.
Köybaşı onderschept slim de pass. Köybaşı speelt de bal door. Klungelig pakt Adıyaman de bal. Tetiker rent richting de bal. Tetiker haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Tekin rent richting de bal. Kahveci verovert de bal door een tackle van achteren. Kahveci probeert naar een medespeler te passen. Bilgeataoğlu rent richting de bal. Bilgeataoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KANARYA S.K. - fenerizx 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KANARYA S.K. 47%, fenerizx 53%.
KANARYA S.K. - fenerizx 4:2