Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
amed sokakları Beşiktaş Academy
Normal Tactiek Attack
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
17.9 gemiddelde waardering 26.7
poor Schieten good
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Sabljić passt de bal in één keer door. Özatak bereikt de bal nog maar net als eerste. Süvari verovert de bal door een tackle van achteren. Sabljić verovert de bal door een tackle van achteren. Sabljić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Tuğsavul geeft de bal voor. Karagözoğulları probeert naar een medespeler te passen. Canseven controleert de bal met de borst. Sağlamsoy is nu in balbezit. Sağlamsoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
amed sokakları - Beşiktaş Academy 0:1

10e minuut.
Özatak rent richting de bal. Sabljić probeert naar een medespeler te passen. Sağlamsoy is nu in balbezit. Sağlamsoy schiet op doel. Ardahan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
amed sokakları - Beşiktaş Academy 0:2

20e minuut.
Aytemiz met een snelle inworp. Gülenay is nu in balbezit. Canseven bereikt de bal nog maar net als eerste. Gülenay verovert de bal door een tackle van achteren. Gülenay geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Gülenay verovert de bal door een tackle van achteren. Gülenay met een sublieme pass. Süvari is nu in balbezit. Felekoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Felekoğlu geeft een lange en hoge pass. Ardahan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Canseven bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğsavul onderschept slim de pass. Tuğsavul passt de bal met de wreef. Özatak is nu in balbezit. Özatak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Özakman geeft een hoge lob. Baytar kopt de bal weg. Felekoğlu geeft een hoge lob. Sağlamsoy rent richting de bal. Sağlamsoy schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Sabljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabljić passt de bal met de wreef. Özatak rent richting de bal. Özatak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
amed sokakları - Beşiktaş Academy 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: amed sokakları 62%, Beşiktaş Academy 38%.
amed sokakları - Beşiktaş Academy 0:3

58e minuut.
Övülen bereikt de bal nog maar net als eerste. Övülen geeft een hoge lob. Sabljić geeft de bal voor. Övülen controleert de bal met de borst. Karagözoğulları geeft een lange en hoge pass. Ardahan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Sağlamsoy de bal. Sağlamsoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
amed sokakları - Beşiktaş Academy 0:4

66e minuut.
Felekoğlu passt de bal zonder na te denken. Baytar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabljić met een sublieme pass. Sağlamsoy is nu in balbezit. Sağlamsoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
amed sokakları - Beşiktaş Academy 0:5

69e minuut.
Felekoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karagözoğulları bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagözoğulları geeft een hoge lob. Sağlamsoy is nu in balbezit. Sağlamsoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
amed sokakları - Beşiktaş Academy 0:6

83e minuut.
Karagözoğulları geeft een lange en hoge pass. Koralmaz controleert de bal met de borst. Sabljić rent richting de bal. Sağlamsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sağlamsoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
amed sokakları - Beşiktaş Academy 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: amed sokakları 66%, Beşiktaş Academy 34%.
amed sokakları - Beşiktaş Academy 0:7