Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
amed sokakları KANARYA S.K.
Normal Tactiek 424
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 24.2
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Karabacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Baytar bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabacak verovert de bal door een tackle van achteren. Karabacak schiet op doel. Ardahan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Aksaraylıoğlu is nu in balbezit. Aksaraylıoğlu geeft de bal voor. Yola bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabacak rent richting de bal. Karabacak schiet op doel. Ardahan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Göksel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baygın met de inworp. Yedivar bereikt de bal nog maar net als eerste. Yedivar schiet op doel. Kale kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Süvari met een snelle inworp. Övülen geeft de bal voor. Özkalaycı is nu in balbezit. Özkalaycı schiet op doel. Kale maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: amed sokakları 43%, KANARYA S.K. 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
amed sokakları - KANARYA S.K. 0:0

52e minuut.
Tetiker rent richting de bal. Karabacak is nu in balbezit. Karabacak draait met de bal, schiet en ... Tetiker bereikt de bal nog maar net als eerste. Tetiker haalt uit met een fantastische trap. Ardahan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ardahan probeert naar een medespeler te passen. Özkalaycı kopt de bal weg. Yedivar bereikt de bal nog maar net als eerste. Yedivar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
amed sokakları - KANARYA S.K. 1:0

58e minuut.
Tekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tetiker rent richting de bal. Tetiker passt de bal zonder na te denken. Karabacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabacak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Koralmaz heeft problemen om de bal te vangen. Tetiker is nu in balbezit. Tetiker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Köybaşı is nu in balbezit. Köybaşı probeert naar een medespeler te passen. Tekin met een sublieme pass. Tetiker bereikt de bal nog maar net als eerste. Tetiker draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Tekin geeft de bal voor. Ardahan met een sublieme pass. Yedivar kopt de bal weg. Özkalaycı bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkalaycı schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ardahan trapt de bal weg van het doel. Tekin kopt de bal weg. Tetiker is nu in balbezit. Tetiker passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Karabacak is nu in balbezit. Karabacak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berber met de inworp. Yedivar bereikt de bal nog maar net als eerste. Yedivar schiet op doel. Özkalaycı krijgt zijn hoofd ertegen. Kale verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: amed sokakları 60%, KANARYA S.K. 40%.
amed sokakları - KANARYA S.K. 1:0