Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yağmur01 Beşiktaş Academy
Sweep Tactiek Attack
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
20.1 gemiddelde waardering 27
poor Schieten adequate
weak Passen weak
poor Verdedigen weak


18e minuut.
Karagözoğulları geeft de bal voor. Sağlamsoy is nu in balbezit. Sağlamsoy passt de bal met de wreef. Sabljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabljić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Tuğsavul onderschept slim de pass. Tuğsavul geeft een hoge lob. Sağlamsoy kopt de bal weg. Özatak rent richting de bal. Özatak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Karagözoğulları met een sublieme pass. Sabljić rent richting de bal. Sabljić speelt de bal door. Özatak bereikt de bal nog maar net als eerste. Özatak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Gaziantepli passt de bal met de wreef. Kumlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumlu passt de bal met de wreef. Yolalan is nu in balbezit. Yolalan haalt uit met een fantastische trap. Türüker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
yağmur01 - Beşiktaş Academy 1:0

40e minuut.
Sağlamsoy met een sublieme pass. Özatak is nu in balbezit. Özberkiner is nu in balbezit. Özatak verovert de bal door een tackle van achteren. Özatak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yağmur01 64%, Beşiktaş Academy 36%.
yağmur01 - Beşiktaş Academy 1:0

49e minuut.
Özakman probeert naar een medespeler te passen. Bağ is nu in balbezit. Özatak verovert de bal door een tackle van achteren. Özatak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
yağmur01 - Beşiktaş Academy 1:1

57e minuut.
Sabljić kan de bal niet met de borst controleren. Sabljić met een sublieme pass. Klungelig pakt Bağ de bal. Sağlamsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sağlamsoy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Sabljić verovert de bal door een tackle van achteren. Sabljić met een sublieme pass. Sağlamsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sağlamsoy haalt uit met een fantastische trap. Parlayan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yağmur01 - Beşiktaş Academy 1:2

63e minuut.
Sabljić rent richting de bal. Sabljić probeert naar een medespeler te passen. Mardinliler rent richting de bal. Gülenay verovert de bal door een tackle van achteren. Gülenay geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Daar is Özatak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karagözoğulları bereikt de bal nog maar net als eerste. Sağlamsoy springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yağmur01 58%, Beşiktaş Academy 42%.
yağmur01 - Beşiktaş Academy 1:2