Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 18:12
  • Competitiewedstrijd: League V 26
  • Stadion: gfbez Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1737
gfbez bursa spor
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 15.3
weak Schieten poor
weak Passen hopeless
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Özak onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bekmezci met de inworp. Mersinlioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mersinlioğlu geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Bekmezci verovert de bal door een tackle van achteren. Bekmezci passt de bal zonder na te denken. Mersinlioğlu rent richting de bal. Sazak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Tükel onderschept slim de pass. Karga onderschept slim de pass. Mersinlioğlu is nu in balbezit. Sazak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Öğünç zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bekmezci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekmezci geeft de bal voor. Turaneli rent richting de bal. Turaneli schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
gfbez - bursa spor 1:0

36e minuut.
Tonay is nu in balbezit. Tükel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tükel met een sublieme pass. Gedik rent richting de bal. Gedik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Özak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mersinlioğlu. Özak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Özak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gedik rent richting de bal. Gedik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Mersinlioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mersinlioğlu is nu in balbezit. Sazak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gfbez - bursa spor 2:0

43e minuut.
Inworp. Turaneli met een snelle inworp. Mersinlioğlu heeft problemen om de bal te vangen. Mersinlioğlu draait met de bal, schiet en ... Delikadir controleert de bal met de borst. İsfendiyar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Delikadir heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
gfbez - bursa spor 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gfbez 45%, bursa spor 55%.
gfbez - bursa spor 3:0

51e minuut.
Öğünç verovert de bal door een tackle van achteren. Tükel onderschept slim de pass. Tükel passt de bal zonder na te denken. Gedik is nu in balbezit. Gedik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Badem probeert naar een medespeler te passen. Gedik is nu in balbezit. Yalkız begaat een overtreding. Yalkız krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Sorkun passt de bal met de wreef. Yalkız bereikt de bal nog maar net als eerste. Badem onderschept slim de pass. Gedik is nu in balbezit. Gedik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gfbez 52%, bursa spor 48%.
gfbez - bursa spor 3:0