Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Indonesia U21 India U21
ngentot goblokk Tactiek Ohm
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
47.4 gemiddelde waardering 41.8
goed Schieten matig
solide Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


5e minuut.
Supriono geeft de bal voor. Sriram is nu in balbezit. Alkatiri is nu in balbezit. Alkatiri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia U21 - India U21 1:0

11e minuut.
Supriono is nu in balbezit. Supriono passt de bal in één keer door. Alkatiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Suhardiman rent richting de bal. Suhardiman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia U21 - India U21 2:0

21e minuut.
Klungelig pakt Soma de bal. Jaelani is nu in balbezit. Jaelani geeft een lange en hoge pass. Rumaikeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumaikeni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Jaelani is nu in balbezit. Rumaikeni is nu in balbezit. Jaelani is nu in balbezit. Jaelani geeft een hoge lob. Suhardiman krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Rumaikeni rent richting de bal. Rumaikeni passt de bal in één keer door. Suhardiman rent richting de bal. Supriono rent richting de bal. Supriono geeft een hoge lob. Swanimathan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indonesia U21 45%, India U21 55%.
Indonesia U21 - India U21 2:0

46e minuut.
Shalaby met een sublieme pass. Jaelani heeft problemen om de bal te vangen. Jaelani speelt de bal door. Rumaikeni rent richting de bal. Rumaikeni haalt uit met een fantastische trap. Swanimathan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Supriono passt de bal zonder na te denken. Suhardiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Majoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Suhardiman onderschept slim de pass. Suhardiman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Suhardiman geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Majoo de bal onder controle te krijgen. Alkatiri rent richting de bal. Alkatiri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia U21 - India U21 3:0

55e minuut.
Rumaikeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaelani is nu in balbezit. Jaelani passt de bal met de wreef. Rumaikeni is nu in balbezit. Rumaikeni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Deivan komt het veld opgelopen. Mayekar komt het veld opgelopen. Dinkerrai komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Inworp. Shalaby komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Shalaby onderschept slim de pass. Pillay is nu in balbezit. Pillay passt de bal in één keer door. Mayekar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayekar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rahmad komt het veld opgelopen. Widakuweno komt het veld opgelopen. Suntoro komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Supriono rent richting de bal. Supriono probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rahmad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rahmad haalt uit met een fantastische trap. Swanimathan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Simanungkalit komt het veld opgelopen. Sivaram komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Wiyono kopt de bal weg. Jaelani rent richting de bal. Jaelani passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rumaikeni de bal. Rumaikeni haalt uit met een fantastische trap. Swanimathan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rahmad is nu in balbezit. Rahmad draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia U21 - India U21 4:0

82e minuut.
Widakuweno kopt de bal weg. Rumaikeni kan de bal niet met de borst controleren. Snehal begaat een overtreding. Snehal krijgt een gele kaart. Supriono raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hariantoko komt het veld opgelopen. Wiyono zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Suntoro de bal. Suntoro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia U21 - India U21 5:0

86e minuut.
Hariantoko passt de bal in één keer door. Suntoro is nu in balbezit. Suntoro geeft een lange en hoge pass. Rahmad is nu in balbezit. Rahmad haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indonesia U21 42%, India U21 58%.
Indonesia U21 - India U21 5:0