Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-21 14:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Sénégal Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 14445
Sénégal Nippon
NipponDiamond1 Tactiek N5
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
71.2 gemiddelde waardering 69.6
formidable Schieten outstanding
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen incredible


1e minuut.
Amadou Tall met een sublieme pass. Klungelig pakt Correa de bal. Naruoka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Naruoka krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Naruoka rent richting de bal. Collange legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Naruoka raakt geblesseerd tijdens het duel. Naruoka zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Sénégal - Nippon 0:1

7e minuut.
Samba Ba met de inworp. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Samba Ba geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Correa springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Takajama verovert de bal door een tackle van achteren. Amadou Tall bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijata tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mijata krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Ishi bereikt de bal nog maar net als eerste. Samba Ba verovert de bal door een tackle van achteren. Samba Ba geeft een lange en hoge pass. Correa springt en kopt de bal. Tomita probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Bouba Khadam is nu in balbezit. Bouba Khadam passt de bal met de wreef. Amadou Tall bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadou Tall haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sénégal - Nippon 1:1

31e minuut.
Correa rent richting de bal. Amadou Tall bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijata rent richting de bal. Correa verovert de bal door een tackle van achteren. Correa schiet op doel. Tomita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Thioub probeert naar een medespeler te passen. Oniki rent richting de bal. Salif Keita is nu in balbezit. Oniki verovert de bal door een tackle van achteren. Oniki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Takajama heeft problemen om de bal te vangen. Takajama passt de bal met de wreef. Salif Keita is nu in balbezit. Oniki verovert de bal door een tackle van achteren. Oniki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Mijata verovert de bal door een tackle van achteren. Mijata geeft een lange en hoge pass. Naruoka is nu in balbezit. Oniki rent richting de bal. Oniki haalt uit met een fantastische trap. Mbaye Nder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sénégal 39%, Nippon 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sénégal - Nippon 1:1

54e minuut.
Naruoka rent richting de bal. Cheikh Ndiaye verovert de bal door een tackle van achteren. Salif Keita bereikt de bal nog maar net als eerste. Oniki onderschept slim de pass. Oniki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Sissoko passt de bal zonder na te denken. Buitenspel voor Correa. Goede buitenspelval van de verdediging. Koga neemt vlug de vrije trap. Naruoka rent richting de bal. Naruoka schiet op doel. Mbaye Nder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Thioub geeft de bal voor. Mijata is nu in balbezit. Mijata geeft een hoge lob. Oniki rent richting de bal. Oniki draait met de bal, schiet en ... Mbaye Nder verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Mijata bereikt de bal nog maar net als eerste. Samba Ba onderschept slim de pass. Samba Ba met een sublieme pass. Amadou Tall is nu in balbezit. Amadou Tall haalt uit met een fantastische trap. Tomita bokst de bal weg.

73e minuut.
Sissoko met een sublieme pass. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajiyama tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kajiyama krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Takajama geeft een lange en hoge pass. Salif Keita bereikt de bal nog maar net als eerste. Salif Keita probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Samba Ba de bal. Samba Ba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Bouba Khadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishi onderschept slim de pass. Ishi passt de bal in één keer door. Oniki is nu in balbezit. Oniki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Mijata is nu in balbezit. Samba Ba verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Samba Ba de bal. Samba Ba draait met de bal, schiet en ... Tomita werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sénégal - Nippon 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sénégal 48%, Nippon 52%.
Sénégal - Nippon 2:1