Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:38
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: P.K.S.OHAJO Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 7090
P.K.S.OHAJO NoViAkI DeBeŚcIaKi
def Tactiek :-P
61% Balbezit 39%
38% Spel op eigen helft 62%
23 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53 gemiddelde waardering 34.8
excellent Schieten adequate
solid Passen average
excellent Verdedigen average


3e minuut.
Klungelig pakt Półtorak de bal. Ewertowski rent richting de bal. Ewertowski passt de bal met de wreef. Kędzior rent richting de bal. Kędzior haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Barski speelt de bal door. Karantinos is nu in balbezit. Krótki verovert de bal door een tackle van achteren. Krótki schiet op doel. Claassen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
P.K.S.OHAJO - NoViAkI DeBeŚcIaKi 1:0

5e minuut.
Salbert probeert naar een medespeler te passen. Półtorak is nu in balbezit. Półtorak probeert naar een medespeler te passen. Krótki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krótki haalt uit met een fantastische trap. Claassen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Konopski is nu in balbezit. Konopski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
P.K.S.OHAJO - NoViAkI DeBeŚcIaKi 2:0

9e minuut.
Szymaniak is nu in balbezit. Szymaniak geeft een lange en hoge pass. Bizoń probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dolenský is nu in balbezit. Dolenský draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Byśkiniewicz probeert naar een medespeler te passen. Półtorak rent richting de bal. Półtorak geeft een lange en hoge pass. Konopski is nu in balbezit. Konopski haalt uit met een fantastische trap. Claassen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Krótki is nu in balbezit. Krótki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
P.K.S.OHAJO - NoViAkI DeBeŚcIaKi 3:0

18e minuut.
Kurzeja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzeja passt de bal zonder na te denken. Krótki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krótki haalt uit met een fantastische trap. Claassen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
P.K.S.OHAJO - NoViAkI DeBeŚcIaKi 4:0

22e minuut.
Wojtala is nu in balbezit. Małecki verovert de bal door een tackle van achteren. Krótki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krótki draait met de bal, schiet en ... Claassen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
P.K.S.OHAJO - NoViAkI DeBeŚcIaKi 5:0

27e minuut.
Kurzeja verovert de bal door een tackle van achteren. Kurzeja speelt de bal door. Konopski rent richting de bal. Daar is Konopski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konopski haalt uit met een fantastische trap. Claassen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Krótki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krótki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
P.K.S.OHAJO - NoViAkI DeBeŚcIaKi 6:0

29e minuut.
Wojtala bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtala speelt de bal door. Kędzior heeft problemen om de bal te vangen. Dolenský rent richting de bal. Dolenský draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
P.K.S.OHAJO - NoViAkI DeBeŚcIaKi 6:1

31e minuut.
Kurzeja passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kaplon de bal. Byśkiniewicz is nu in balbezit. Kędzior onderschept slim de pass. Kędzior haalt uit met een fantastische trap. Samson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Salbert rent richting de bal. Salbert passt de bal met de wreef. Bizoń heeft problemen om de bal te vangen. Dolenský is nu in balbezit. Dolenský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
P.K.S.OHAJO - NoViAkI DeBeŚcIaKi 6:2

33e minuut.
Małecki heeft problemen om de bal te vangen. Małecki speelt de bal door. Krótki controleert de bal met de borst. Krótki draait met de bal, schiet en ... Falcão probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.K.S.OHAJO 49%, NoViAkI DeBeŚcIaKi 51%.
P.K.S.OHAJO - NoViAkI DeBeŚcIaKi 6:2

47e minuut.
Małecki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Falcão. Małecki raakt geblesseerd tijdens het duel. Byśkiniewicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Krótki krijgt zijn hoofd ertegen. Claassen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

47e minuut.
Daar is Byśkiniewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salbert probeert naar een medespeler te passen. Szymaniak met een sublieme pass. Krótki is nu in balbezit. Krótki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Jurek rent richting de bal. Półtorak onderschept slim de pass. Ewertowski begaat een overtreding. Półtorak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Półtorak wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Małecki controleert de bal met de borst. Dolenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolenský passt de bal met de wreef. Kędzior bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędzior schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Szymaniak is nu in balbezit. Szymaniak geeft de bal voor. Krótki heeft problemen om de bal te vangen. Krótki draait met de bal, schiet en ... Claassen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
P.K.S.OHAJO - NoViAkI DeBeŚcIaKi 7:2

69e minuut.
Daar is Kurzeja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurzeja passt de bal in één keer door. Małecki probeert naar een medespeler te passen. Krótki rent richting de bal. Krótki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
P.K.S.OHAJO - NoViAkI DeBeŚcIaKi 8:2

70e minuut.
Kędzior speelt de bal door. Dolenský is nu in balbezit. Krótki begaat een overtreding. Krótki krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Wojtala speelt de bal door. Perruccio rent richting de bal. Kurzeja verovert de bal door een tackle van achteren. Kurzeja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
P.K.S.OHAJO - NoViAkI DeBeŚcIaKi 9:2

74e minuut.
Małecki speelt de bal door. Półtorak is nu in balbezit. Półtorak probeert naar een medespeler te passen. Krótki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krótki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Claassen met een sublieme pass. Kędzior is nu in balbezit. Byśkiniewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Byśkiniewicz krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Szymaniak geeft een hoge lob. Kurzeja is nu in balbezit. Kurzeja probeert naar een medespeler te passen. Małecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Małecki haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.K.S.OHAJO 27%, NoViAkI DeBeŚcIaKi 73%.
P.K.S.OHAJO - NoViAkI DeBeŚcIaKi 9:2