Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:16
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Sportiva Roma Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 9227
Sportiva Roma heavymeNtál
4-1-3-2 Tactiek nihil
60% Balbezit 40%
38% Spel op eigen helft 62%
27 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 6
61 gemiddelde waardering 41.7
formidable Schieten solid
excellent Passen adequate
very good Verdedigen weak


4e minuut.
Zorović is nu in balbezit. Malfeito verovert de bal door een tackle van achteren. Malfeito geeft de bal voor. Trosiński rent richting de bal. Trosiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Malfeito verovert de bal door een tackle van achteren. Malfeito geeft de bal voor. Afilipoaiei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Duarte rent richting de bal. Duarte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Bechara met een snelle inworp. Notório rent richting de bal. Notório speelt de bal door. Klungelig pakt Duarte de bal. Duarte haalt uit met een fantastische trap. Paal!

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rob met een snelle inworp. Óvári rent richting de bal. Trosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Trosiński draait met de bal, schiet en ... Bojtor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Mátrai probeert de bal met de borst te controleren. Notório met een sublieme pass. Óvári is nu in balbezit. Óvári geeft een hoge lob. Trosiński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Malfeito bereikt de bal nog maar net als eerste. Afilipoaiei is nu in balbezit. Malfeito onderschept slim de pass. Malfeito schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportiva Roma - heavymeNtál 1:0

42e minuut.
Buitenspel voor Mátrai. Goede buitenspelval van de verdediging. Ütt neemt vlug de vrije trap. Duarte rent richting de bal. Duarte draait met de bal, schiet en ... Bojtor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportiva Roma - heavymeNtál 2:0

44e minuut.
Rob is nu in balbezit. Rob geeft een lange en hoge pass. Trosiński kopt de bal weg. Duarte rent richting de bal. Duarte draait met de bal, schiet en ... Bojtor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportiva Roma 35%, heavymeNtál 65%.
Sportiva Roma - heavymeNtál 2:0

51e minuut.
Rob kopt de bal weg. Chính Trực bereikt de bal nog maar net als eerste. Notório begaat een overtreding. Chính Trực roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Chính Trực kan niet meer verder spelen. Bździądło komt het veld opgelopen. Bździądło zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tiimann rent richting de bal. Szűgyi onderschept slim de pass. Szűgyi haalt uit met een fantastische trap. Cabeza de Vaca probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Szűgyi rent richting de bal. Giertych bereikt de bal nog maar net als eerste. Giertych geeft de bal voor. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Ütt geeft de bal voor. Duarte is nu in balbezit. Duarte passt de bal zonder na te denken. Trosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Trosiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sportiva Roma - heavymeNtál 3:0

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Siska stond buitenspel. Bichsel komt het veld opgelopen. Frei komt het veld opgelopen. Rubinstein komt het veld opgelopen. Prorok komt het veld opgelopen. Laczi komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Rob onderschept slim de pass. Rob geeft een lange en hoge pass. Bichsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichsel haalt uit met een fantastische trap. Bojtor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportiva Roma - heavymeNtál 4:0

73e minuut.
Cikić rent richting de bal. Frei verovert de bal door een tackle van achteren. Frei met een sublieme pass. Laczi heeft problemen om de bal te vangen. Laczi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Hofbauer geeft een hoge lob. Laczi kopt de bal weg. Bichsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichsel schiet op doel. Bojtor probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Ütt met een snelle inworp. Frei rent richting de bal. Frei passt de bal met de wreef. Laczi is nu in balbezit. Laczi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Frei passt de bal in één keer door. Rubinstein is nu in balbezit. Rubinstein passt de bal in één keer door. Laczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Laczi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Bichsel is nu in balbezit. Afilipoaiei tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bichsel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Prorok zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Karcovas kan de bal niet met de borst controleren. Laczi is nu in balbezit. Laczi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportiva Roma 41%, heavymeNtál 59%.
Sportiva Roma - heavymeNtál 4:0