Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-21 19:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Colombia Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 12310
Colombia Hellas
Rabassa_bck Tactiek β
50% Balbezit 50%
65% Spel op eigen helft 35%
8 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
77.7 gemiddelde waardering 81.5
outstanding Schieten incredible
outstanding Passen brilliant
incredible Verdedigen magical


2e minuut.
Papaioannou passt de bal in één keer door. Kanellakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanellakis geeft de bal voor. Kioris maakt een snoekduik en kopt de bal. Leiva probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Cepeda heeft problemen om de bal te vangen. Cepeda passt de bal zonder na te denken. Liévano is nu in balbezit. Liévano draait met de bal, schiet en ... Archontidis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Colombia - Hellas 1:0

4e minuut.
Kovis met een sublieme pass. Kanellakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanellakis geeft een hoge lob. Kioris rent richting de bal. Kioris schiet op doel. Leiva bokst de bal weg.

10e minuut.
Navajas is nu in balbezit. Navajas passt de bal in één keer door. Cantillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantillo draait met de bal, schiet en ... Archontidis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Colombia - Hellas 2:0

11e minuut.
Papaioannou met een sublieme pass. Kanellakis rent richting de bal. Kanellakis geeft een lange en hoge pass. Kioris springt en kopt de bal. Leiva maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Leontiadis is nu in balbezit. Sánchez Zapata onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Colombia - Hellas 2:1

13e minuut.
Kioris rent richting de bal. Galvis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kioris is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Leontiadis legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Leiva maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Colombia - Hellas 2:2

14e minuut.
Kovis kopt de bal weg. Papaioannou speelt de bal door. Kanellakis probeert naar een medespeler te passen. Kioris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kioris draait met de bal, schiet en ... Leiva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Bithikotsis passt de bal in één keer door. Papaioannou probeert naar een medespeler te passen. Ododiadis geeft een lange en hoge pass. Leontiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Leontiadis haalt uit met een fantastische trap. Leiva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Vrizas geeft de bal voor. Kioris kopt de bal weg. Kanellakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanellakis geeft een hoge lob. Kioris springt en kopt de bal. Leiva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Galvis onderschept slim de pass. Galvis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kanellakis met de inworp. Papaioannou geeft een lange en hoge pass. Leiva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kioris bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Kioris bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Kioris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Colombia - Hellas 2:3

30e minuut.
Klungelig pakt Perperidis de bal. Perperidis geeft een hoge lob. Kanellakis kopt de bal weg. Kioris is nu in balbezit. Kioris schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kanellakis rent richting de bal. Kanellakis geeft een lange en hoge pass. Kioris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kioris draait met de bal, schiet en ... Leiva maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colombia 68%, Hellas 32%.
Colombia - Hellas 2:3

46e minuut.
Tinjacá komt het veld opgelopen. Munévar komt het veld opgelopen. Villegas komt het veld opgelopen.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Suárez komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Ododiadis probeert naar een medespeler te passen. Bithikotsis met een sublieme pass. Kanellakis is nu in balbezit. Kanellakis passt de bal in één keer door. Kioris bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Daar is Tinjacá, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tinjacá speelt de bal door. Suárez is nu in balbezit. Suárez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Colombia - Hellas 3:3

65e minuut.
Gordo komt het veld opgelopen. Kasapis komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Klontzas verovert de bal door een tackle van achteren. Kanellakis is nu in balbezit. Kanellakis geeft de bal voor. Leontiadis rent richting de bal. Leontiadis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Papaioannou passt de bal met de wreef. Kanellakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Montezuma schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Montezuma krijgt een gele kaart. Kanellakis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Voskopoulos komt het veld opgelopen. Emvalomenos komt het veld opgelopen. Douridas komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Archontidis probeert naar een medespeler te passen. Papaioannou kopt de bal weg. Voskopoulos rent richting de bal. Voskopoulos geeft de bal voor. Emvalomenos krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Tinjacá verovert de bal door een tackle van achteren. Tinjacá passt de bal zonder na te denken. Liévano is nu in balbezit. Liévano haalt uit met een fantastische trap. Archontidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colombia - Hellas 4:3

82e minuut.
Botero rent richting de bal. Botero passt de bal zonder na te denken. Perperidis is nu in balbezit. Suárez verovert de bal door een tackle van achteren. Suárez draait met de bal, schiet en ... Archontidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Douridas controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Papalexopoulos komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Daar is Suárez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ododiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez verovert de bal door een tackle van achteren. Liévano bereikt de bal nog maar net als eerste. Liévano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colombia 62%, Hellas 38%.
Colombia - Hellas 4:3