Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Suomi U21 Česká republika U21
Ulos vai tulos? Tactiek Islandia
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 13
53.6 gemiddelde waardering 55.7
solid Schieten solid
solid Passen very good
excellent Verdedigen very good


10e minuut.
Záhoř probeert naar een medespeler te passen. Fikejz is nu in balbezit. Daar is Fikejz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fikejz schiet op doel. Laine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi U21 - Česká republika U21 0:1

34e minuut.
Petäjäkangas heeft problemen om de bal te vangen. Fikejz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Niittumäki ... Strafschop! Niittumäki krijgt een gele kaart. Fikejz raakt geblesseerd tijdens het duel. Fikejz kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi U21 - Česká republika U21 0:2

41e minuut.
Noronen geeft de bal voor. Kurz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurz geeft een lange en hoge pass. Fikejz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fikejz draait met de bal, schiet en ... Laine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Kiviniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Záhoř onderschept slim de pass. Záhoř probeert naar een medespeler te passen. Fikejz is nu in balbezit. Fikejz draait met de bal, schiet en ... Laine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suomi U21 44%, Česká republika U21 56%.
Suomi U21 - Česká republika U21 0:2

46e minuut.
Zuska komt het veld opgelopen. Vilkovský komt het veld opgelopen. Tammela komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Zuska rent richting de bal. Kiviniemi verovert de bal door een tackle van achteren. Kiviniemi probeert naar een medespeler te passen. Tammela rent richting de bal. Tammela haalt uit met een fantastische trap. Uviďál probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Zuska is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kiviniemi. Zuska is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Birling komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Uviďál speelt de bal door. Hajko kopt de bal weg. Rantakannel heeft problemen om de bal te vangen. Fikejz is nu in balbezit. Fikejz draait met de bal, schiet en ... Laine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fikejz is nu in balbezit. Fikejz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi U21 - Česká republika U21 0:3

61e minuut.
Tanhua komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Tammela is nu in balbezit. Tammela passt de bal met de wreef. Vuoriniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuoriniemi draait met de bal, schiet en ... Uviďál probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi U21 - Česká republika U21 1:3

67e minuut.
Birling is nu in balbezit. Landovský verovert de bal door een tackle van achteren. Landovský probeert naar een medespeler te passen. Vuoriniemi is nu in balbezit. Vuoriniemi haalt uit met een fantastische trap. Uviďál kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Fikejz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Beňačko komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Tujka verovert de bal door een tackle van achteren. Tujka passt de bal zonder na te denken. Zuska is nu in balbezit. Beňačko is nu in balbezit. Beňačko geeft een hoge lob. Laine bokst de bal weg. Hajko rent richting de bal. Hajko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi U21 - Česká republika U21 1:4

83e minuut.
Eskelinen kopt de bal weg. Zuska met een sublieme pass. Fikejz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fikejz schiet op doel. Laine probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi U21 - Česká republika U21 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suomi U21 47%, Česká republika U21 53%.
Suomi U21 - Česká republika U21 1:5