Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bulgaria U21 Uruguay U21
adix532leftwing Tactiek 4222
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 8
56.9 gemiddelde waardering 54.3
very good Schieten good
solid Passen solid
very good Verdedigen very good


9e minuut.
Prahov met een sublieme pass. Veliev rent richting de bal. Veliev geeft een lange en hoge pass. Karabashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabashev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Martinchev kopt de bal weg. Klungelig pakt Angelkov de bal. Ponce De León verovert de bal door een tackle van achteren. Urdinarán rent richting de bal. Urdinarán schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Veliev met een snelle inworp. Prahov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Veliev de bal. Veliev geeft een hoge lob. Karabashev maakt een snoekduik en kopt de bal. Bianchi bokst de bal weg. Manzi is nu in balbezit. Manzi passt de bal met de wreef. Ingold heeft problemen om de bal te vangen. Stanimirov rent richting de bal. Stanimirov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bulgaria U21 - Uruguay U21 1:0

39e minuut.
Angelkov neemt vlug de vrije trap. Stanimirov kopt de bal weg. Veliev rent richting de bal. Veliev geeft een lange en hoge pass. Karabashev krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulgaria U21 - Uruguay U21 2:0

45e minuut.
Martinchev is nu in balbezit. Ponce De León verovert de bal door een tackle van achteren. Urdinarán is nu in balbezit. Urdinarán schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Nuñez komt het veld opgelopen. Gorriarán komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bulgaria U21 45%, Uruguay U21 55%.
Bulgaria U21 - Uruguay U21 2:0

46e minuut.
Urdinarán is nu in balbezit. Urdinarán passt de bal zonder na te denken. Abdala speelt de bal door. Pontet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontet schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Stanimirov is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Gorriarán ... Strafschop! Stanimirov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stanimirov zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulgaria U21 - Uruguay U21 3:0

59e minuut.
Martinchev met de inworp. Martinchev heeft problemen om de bal te vangen. Martinchev geeft een lange en hoge pass. Karabashev krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulgaria U21 - Uruguay U21 4:0

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yakobchev komt het veld opgelopen. Gato komt het veld opgelopen. Gekov komt het veld opgelopen. Merello komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Manzi probeert naar een medespeler te passen. Gorriarán probeert de bal met de borst te controleren. Stanimirov rent richting de bal. Karabashev rent richting de bal. Karabashev draait met de bal, schiet en ... Bianchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Pelayo probeert naar een medespeler te passen. Nuñez is nu in balbezit. Nuñez passt de bal met de wreef. Merello bereikt de bal nog maar net als eerste. Merello haalt uit met een fantastische trap. Bilev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Merello stond buitenspel. Gato komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Bekirov onderschept slim de pass. Bekirov passt de bal zonder na te denken. Yakobchev rent richting de bal. Yakobchev geeft een hoge lob. Karabashev krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gorriarán heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulgaria U21 - Uruguay U21 5:0

80e minuut.
Pelayo verovert de bal door een tackle van achteren. Pelayo geeft een lange en hoge pass. Daar is Bekirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merello bereikt de bal nog maar net als eerste. Merello draait met de bal, schiet en ... Bilev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Karabashev controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Zhotev komt het veld opgelopen. Berbatov komt het veld opgelopen. Gato kopt de bal weg. Merello heeft problemen om de bal te vangen. Angelkov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Angelkov krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Prahov passt de bal zonder na te denken. Yakobchev is nu in balbezit. Yakobchev probeert naar een medespeler te passen. Zhotev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhotev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bulgaria U21 41%, Uruguay U21 59%.
Bulgaria U21 - Uruguay U21 5:0