Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-20 19:03
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Go1848 Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 269
Go1848 ZACKERLAND FC
Attack Tactiek TAC - ZVN
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20 gemiddelde waardering 31.6
poor Schieten average
unsatisfactory Passen adequate
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Law raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sinton komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Flores met een sublieme pass. Sinton rent richting de bal. Sinton probeert naar een medespeler te passen. Graber bereikt de bal nog maar net als eerste. Graber haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Özdemir rent richting de bal. Flores onderschept slim de pass. Hacılı probeert naar een medespeler te passen. Sinton is nu in balbezit. Sinton schiet op doel. Linde bokst de bal weg.

9e minuut.
Graber is nu in balbezit. Greiner onderschept slim de pass. Greiner met een sublieme pass. Kern rent richting de bal. Kern geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Kern bereikt de bal nog maar net als eerste. Kern passt de bal zonder na te denken. Hacılı met een sublieme pass. Terry rent richting de bal. Terry draait met de bal, schiet en ... Linde kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Flores heeft problemen om de bal te vangen. Hacılı is nu in balbezit. Hacılı geeft de bal voor. Graber bereikt de bal nog maar net als eerste. Graber schiet op doel. Linde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Özdemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacılı verovert de bal door een tackle van achteren. Hacılı met een sublieme pass. Terry rent richting de bal. Terry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Go1848 - ZACKERLAND FC 0:1

21e minuut.
Flores probeert naar een medespeler te passen. Kern probeert naar een medespeler te passen. Terry is nu in balbezit. Graber bereikt de bal nog maar net als eerste. Graber haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Go1848 - ZACKERLAND FC 0:2

28e minuut.
Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdemir is nu in balbezit. Flores onderschept slim de pass. Flores geeft de bal voor. Terry maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Greiner rent richting de bal. Hacılı onderschept slim de pass. Feld bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacılı verovert de bal door een tackle van achteren. Hacılı passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Flores speelt de bal door. Terry rent richting de bal. Sinton is nu in balbezit. Sinton haalt uit met een fantastische trap. Linde probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Go1848 - ZACKERLAND FC 0:3

44e minuut.
Graber rent richting de bal. Terry speelt de bal door. Sinton bereikt de bal nog maar net als eerste. Graber is nu in balbezit. Graber draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Go1848 - ZACKERLAND FC 0:4

45e minuut.
Inworp. Karaszewski komt het veld opgelopen. Momchilov komt het veld opgelopen. Czecholiński komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Go1848 83%, ZACKERLAND FC 17%.
Go1848 - ZACKERLAND FC 0:4

48e minuut.
Hacılı verovert de bal door een tackle van achteren. Hacılı speelt de bal door. Klungelig pakt Sinton de bal. Terry bereikt de bal nog maar net als eerste. Terry schiet op doel. Linde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Hacılı bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacılı probeert naar een medespeler te passen. Häsler is nu in balbezit. Terry verovert de bal door een tackle van achteren. Terry schiet op doel. Linde bokst de bal weg. Sinton bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Go1848 - ZACKERLAND FC 0:5

55e minuut.
Czecholiński verovert de bal door een tackle van achteren. Czecholiński geeft de bal voor. Sinton kopt de bal weg. Sinton is nu in balbezit. Sinton haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Linde trapt de bal weg van het doel. Kern kopt de bal weg. Klungelig pakt Bismarck de bal. Graber rent richting de bal. Graber haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sinton is nu in balbezit. Sinton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Go1848 - ZACKERLAND FC 0:6

63e minuut.
Hacılı passt de bal zonder na te denken. Häsler geeft een lange en hoge pass. Hacılı kopt de bal weg. Daar is Sinton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sinton draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Hacılı passt de bal met de wreef. Kern bereikt de bal nog maar net als eerste. Kern probeert naar een medespeler te passen. Terry is nu in balbezit. Terry draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Terry met een sublieme pass. Bismarck is nu in balbezit. Bismarck passt de bal zonder na te denken. Graber rent richting de bal. Graber schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Go1848 64%, ZACKERLAND FC 36%.
Go1848 - ZACKERLAND FC 0:6