Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:16
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Pebek Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 1479
Pebek Olajbogyok
kapus Tactiek pottyos
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 45.4
average Schieten solid
good Passen solid
average Verdedigen excellent


14e minuut.
Gogicz geeft de bal voor. Sáfár is nu in balbezit. Sáfár schiet op doel. Mitruś probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Palacios de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pebek - Olajbogyok 0:1

35e minuut.
Daar is Dudić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dudić draait met de bal, schiet en ... Mitruś met een sublieme pass. Bopp is nu in balbezit. Bopp haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Gjødstrup speelt de bal door. MacWhirter bereikt de bal nog maar net als eerste. MacWhirter geeft een hoge lob. Tipura bereikt de bal nog maar net als eerste. Tipura draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pebek - Olajbogyok 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pebek 63%, Olajbogyok 37%.
Pebek - Olajbogyok 0:2

64e minuut.
Gogicz met een snelle inworp. Gogicz probeert naar een medespeler te passen. Ilheu is nu in balbezit. Ilheu schiet op doel. Mitruś werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pebek - Olajbogyok 0:3

76e minuut.
Jaasma geeft een hoge lob. Bopp heeft problemen om de bal te vangen. Bopp probeert naar een medespeler te passen. Ilheu rent richting de bal. Ilheu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Uğurlu speelt de bal door. Cubillas met een sublieme pass. Râpnu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilheu is nu in balbezit. Ilheu haalt uit met een fantastische trap. Mitruś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Bopp bereikt de bal nog maar net als eerste. Bopp passt de bal met de wreef. Uğurlu rent richting de bal. Ilheu onderschept slim de pass. Ilheu schiet op doel. Mitruś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Ilheu kan de bal niet met de borst controleren. Râpnu rent richting de bal. Râpnu speelt de bal door. Ilheu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilheu haalt uit met een fantastische trap. Mitruś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pebek - Olajbogyok 0:4

84e minuut.
Râpnu probeert naar een medespeler te passen. Uğurlu is nu in balbezit. Ilheu onderschept slim de pass. Ilheu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pebek - Olajbogyok 0:5

86e minuut.
Sáfár rent richting de bal. Râpnu rent richting de bal. Sáfár onderschept slim de pass. Sáfár speelt de bal door. Daar is Łobos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pebek - Olajbogyok 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pebek 63%, Olajbogyok 37%.
Pebek - Olajbogyok 1:5