Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Abidin Can Arkan
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3849
Birita Boys atletico PRR
segura que vai.. Tactiek 442nova
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 49.9
good Schieten solid
adequate Passen very good
solid Verdedigen solid


5e minuut.
Muzi geeft de bal voor. Cocoloş is nu in balbezit. Cocoloş passt de bal met de wreef. Riemel is nu in balbezit. Riemel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Huinca probeert naar een medespeler te passen. Duranti rent richting de bal. Riemel begaat een overtreding. Riemel krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Duranti rent richting de bal. Pieri verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duranti met een snelle inworp. Musin geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Hordecki rent richting de bal. Cocoloş verovert de bal door een tackle van achteren. Cocoloş passt de bal in één keer door. Ribeiro is nu in balbezit. Ribeiro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Merchel probeert de bal met de borst te controleren. Duranti is nu in balbezit. Diviak is nu in balbezit. Diviak draait met de bal, schiet en ... Sipeki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Birita Boys - atletico PRR 1:0

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Valle met een harde bal richting middenveld. Suassuna is nu in balbezit. Huinca verovert de bal door een tackle van achteren. Huinca haalt uit met een fantastische trap. Sipeki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Huinca is nu in balbezit. Huinca haalt uit met een fantastische trap. Sipeki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Birita Boys - atletico PRR 2:0

21e minuut.
Duranti met een sublieme pass. Merchel bereikt de bal nog maar net als eerste. Diviak begaat een overtreding. Diviak krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Merchel speelt de bal door. Phú Bình rent richting de bal. Phú Bình met een sublieme pass. Riemel bereikt de bal nog maar net als eerste. Riemel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Duranti verovert de bal door een tackle van achteren. Duranti geeft een lange en hoge pass. Diviak bereikt de bal nog maar net als eerste. Diviak haalt uit met een fantastische trap. Sipeki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Klungelig pakt Muzi de bal. Muzi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pączko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ribeiro geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Duranti is nu in balbezit. Karateke verovert de bal door een tackle van achteren. Karateke geeft de bal voor. Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro haalt uit met een fantastische trap. Valle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Cocoloş onderschept slim de pass. Cocoloş geeft de bal voor. Ribeiro rent richting de bal. Ribeiro haalt uit met een fantastische trap. Muzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Birita Boys - atletico PRR 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birita Boys 62%, atletico PRR 38%.
Birita Boys - atletico PRR 2:1

51e minuut.
Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro passt de bal met de wreef. Pączko bereikt de bal nog maar net als eerste. Huinca onderschept slim de pass. Huinca geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Phú Bình zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jouve bereikt de bal nog maar net als eerste. Riemel verovert de bal door een tackle van achteren. Riemel geeft een lange en hoge pass. Ribeiro maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Phú Bình kopt de bal weg. Jouve bereikt de bal nog maar net als eerste. Riemel onderschept slim de pass. Riemel passt de bal in één keer door. Ribeiro is nu in balbezit. Valle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Birita Boys - atletico PRR 2:2

69e minuut.
Inworp. Pączko met een snelle inworp. Cocoloş met een sublieme pass. Riemel rent richting de bal. Riemel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Muzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzi geeft een lange en hoge pass. Diviak is nu in balbezit. Diviak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Birita Boys - atletico PRR 3:2

81e minuut.
Phú Bình passt de bal met de wreef. Pączko is nu in balbezit. Pączko probeert naar een medespeler te passen. Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Hołowczyc verovert de bal door een tackle van achteren. Ribeiro is nu in balbezit. Ribeiro geeft een lange en hoge pass. Riemel rent richting de bal. Riemel schiet op doel. Valle bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birita Boys 58%, atletico PRR 42%.
Birita Boys - atletico PRR 3:2