Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
South Africa Shqipëria
Mortal Kombat Tactiek ALB1
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
59.9 gemiddelde waardering 70.5
solid Schieten outstanding
very good Passen outstanding
formidable Verdedigen incredible


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karteri met de inworp. Çoniku probeert naar een medespeler te passen. Muriqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muriqi schiet op doel. Ludick bokst de bal weg.

8e minuut.
Revaj met een sublieme pass. Muriqi is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Roskruge ... Strafschop! Roskruge krijgt een gele kaart. Muriqi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Muriqi neemt de penalty, wat een uithaal! Ludick verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Çoniku bereikt de bal nog maar net als eerste. Çoniku speelt de bal door. Muriqi is nu in balbezit. Muriqi draait met de bal, schiet en ... Ludick werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
South Africa - Shqipëria 0:1

14e minuut.
Karteri met een sublieme pass. Çoniku rent richting de bal. Çoniku met een sublieme pass. Ilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilaj haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Arries probeert naar een medespeler te passen. Golemi geeft een hoge lob. Muriqi rent richting de bal. Muriqi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
South Africa - Shqipëria 0:2

37e minuut.
Çoniku rent richting de bal. Çoniku passt de bal met de wreef. Duma verovert de bal door een tackle van achteren. Muriqi controleert de bal met de borst. Muriqi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
South Africa - Shqipëria 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: South Africa 63%, Shqipëria 37%.
South Africa - Shqipëria 0:3

46e minuut.
Roskruge passt de bal zonder na te denken. Schiller speelt de bal door. Arries is nu in balbezit. Karteri onderschept slim de pass. Karteri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Karteri rent richting de bal. Karteri geeft de bal voor. Çoniku speelt de bal door. Muriqi is nu in balbezit. Muriqi haalt uit met een fantastische trap. Ludick bokst de bal weg.

59e minuut.
August geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Revaj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çoniku geeft een lange en hoge pass. Muriqi krijgt zijn hoofd ertegen. Ludick verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Roskruge geeft een lange en hoge pass. Peraj geeft de bal voor. Ilaj kopt de bal weg. Muriqi rent richting de bal. Muriqi schiet op doel. Ludick verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Schiller kopt de bal weg. Kotoane rent richting de bal. Karteri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karteri krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Ilaj kopt de bal weg. Muriqi rent richting de bal. Shange is nu in balbezit. Ilaj onderschept slim de pass. Ilaj schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Çoniku passt de bal in één keer door. Revaj rent richting de bal. Revaj geeft de bal voor. Ilaj rent richting de bal. Ilaj schiet op doel. Ludick verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Duma passt de bal met de wreef. Schiller is nu in balbezit. Peraj geeft de bal voor. Ilaj is nu in balbezit. Ilaj draait met de bal, schiet en ... Ludick probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: South Africa 68%, Shqipëria 32%.
South Africa - Shqipëria 0:3