Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Schweiz U21 België U21
Schweiz_Edson_13 Tactiek Spiegel 1
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
55.3 gemiddelde waardering 56.2
solide Schieten solide
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
de Vriendt rent richting de bal. Devoldere met een sublieme pass. Gartenzwerg bereikt de bal nog maar net als eerste. de Bakker onderschept slim de pass. de Bakker haalt uit met een fantastische trap. Marcodona bokst de bal weg.

19e minuut.
Minnig heeft problemen om de bal te vangen. Minnig passt de bal met de wreef. Luchs bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchs geeft een lange en hoge pass. Röthlisberger krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Lawaree passt de bal in één keer door. Crabeels heeft problemen om de bal te vangen. Crabeels geeft een lange en hoge pass. de Bakker rent richting de bal. de Bakker schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De Schrijver onderschept slim de pass. Röthlisberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanden Borre met een sublieme pass. de Bakker is nu in balbezit. de Bakker haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Devoldere probeert naar een medespeler te passen. Maibach is nu in balbezit. de Vriendt onderschept slim de pass. de Bakker rent richting de bal. de Bakker schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Doeltrap. Marcodona met een harde bal richting middenveld. Van Dessel kopt de bal weg. de Vriendt rent richting de bal. de Vriendt haalt uit met een fantastische trap. Marcodona bokst de bal weg. de Bakker krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Devoldere geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gartenzwerg de bal. de Bakker rent richting de bal. de Bakker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Schweiz U21 - België U21 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schweiz U21 54%, België U21 46%.
Schweiz U21 - België U21 0:1

46e minuut.
Röthlisberger is nu in balbezit. Luchs geeft een hoge lob. Gilardi kopt de bal weg. Minnig bereikt de bal nog maar net als eerste. Minnig schiet op doel. De Roeck bokst de bal weg.

48e minuut.
Frieden geeft een lange en hoge pass. Minnig rent richting de bal. Minnig passt de bal met de wreef. Daar is Luchs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luchs geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
De Schrijver geeft een hoge lob. Inworp. Luchs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frieden is nu in balbezit. Frieden geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Maibach kopt de bal weg. Luchs bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dessel begaat een overtreding. Van Dessel krijgt een gele kaart.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Delmulle komt het veld opgelopen. Schütz komt het veld opgelopen. Cerny komt het veld opgelopen. Dhuinslager komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Gartenzwerg probeert naar een medespeler te passen. Minnig rent richting de bal. Minnig passt de bal zonder na te denken. Gilardi is nu in balbezit. Gilardi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Wander komt het veld opgelopen. Kervyn de Lettenhove komt het veld opgelopen. Lauterburg komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Daar is Delmulle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vanden Borre rent richting de bal. Gilardi onderschept slim de pass. Wander bereikt de bal nog maar net als eerste. Wander draait met de bal, schiet en ... De Roeck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Leblond heeft problemen om de bal te vangen. Gilardi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Schweiz U21 - België U21 1:1

83e minuut.
Devoldere passt de bal in één keer door. Kervyn de Lettenhove is nu in balbezit. Wölfli rent richting de bal. Devoldere onderschept slim de pass. Devoldere geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schweiz U21 51%, België U21 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Schweiz U21 - België U21 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

100e minuut.
Leblond rent richting de bal. Leblond geeft de bal voor. Gilardi rent richting de bal. Gilardi draait met de bal, schiet en ... De Roeck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schweiz U21 - België U21 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schweiz U21 59%, België U21 41%.
Schweiz U21 - België U21 2:1

114e minuut.
Minnig is nu in balbezit. Minnig speelt de bal door. Lauterburg probeert naar een medespeler te passen. Gilardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilardi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

116e minuut.
Devoldere met een sublieme pass. Schlittler onderschept slim de pass. Dhuinslager is nu in balbezit. Dhuinslager draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Schweiz U21 - België U21 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schweiz U21 55%, België U21 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Schweiz U21 - België U21 2:2


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. de Bakker neemt zijn aanloop. Marcodona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schweiz U21 - België U21 2:3
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Gilardi neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Schweiz U21 - België U21 3:3
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kervyn de Lettenhove neemt zijn aanloop. Marcodona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schweiz U21 - België U21 3:4
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Wander neemt zijn aanloop. De Roeck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Schweiz U21 - België U21 4:4
---
Van Dessel neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Marcodona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Schweiz U21 - België U21 4:5
---
Thomet neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De Roeck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Schweiz U21 - België U21 5:5
---
Devoldere neemt de penalty, wat een uithaal! Marcodona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Minnig legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De Roeck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schweiz U21 - België U21 6:5
---
Dhuinslager neemt de penalty, wat een uithaal! Marcodona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans! We gaan opnieuw een hoekschop krijgen.
---