Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:40
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: MARCOBETIS Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2696
MARCOBETIS Sebaki
burza Tactiek rossi
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
37.5 gemiddelde waardering 44.1
adequate Schieten excellent
adequate Passen good
average Verdedigen good


3e minuut.
Inworp. Caiolo met een snelle inworp. Riglos geeft een lange en hoge pass. Tiuryn kan de bal niet met de borst controleren. Tiuryn haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Cares kan de bal niet met de borst controleren. Kocikowski rent richting de bal. Cares begaat een overtreding. Cares krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Cukić verovert de bal door een tackle van achteren. Cukić geeft de bal voor. Riglos heeft problemen om de bal te vangen. Riglos geeft een hoge lob. Tiuryn maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MARCOBETIS - Sebaki 0:1

17e minuut.
Chacín speelt de bal door. Riglos bereikt de bal nog maar net als eerste. Riglos probeert naar een medespeler te passen. Dworzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworzyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MARCOBETIS - Sebaki 0:2

20e minuut.
Roh geeft de bal voor. Eden probeert naar een medespeler te passen. Riglos bereikt de bal nog maar net als eerste. Riglos geeft een lange en hoge pass. Tiuryn krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Daar is Jędrysik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eden is nu in balbezit. Eden passt de bal met de wreef. Cabbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabbar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MARCOBETIS - Sebaki 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MARCOBETIS 50%, Sebaki 50%.
MARCOBETIS - Sebaki 1:2

52e minuut.
Szerszunowicz onderschept slim de pass. Szerszunowicz met een sublieme pass. Riglos rent richting de bal. Riglos geeft de bal voor. Dworzyński springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Eden passt de bal zonder na te denken. Caiolo rent richting de bal. Caiolo probeert naar een medespeler te passen. Cares bereikt de bal nog maar net als eerste. Cares haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Chacín bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacín geeft een lange en hoge pass. Cukić kopt de bal weg. Riglos rent richting de bal. Riglos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Eerdekens verovert de bal door een tackle van achteren. Łobodziński heeft problemen om de bal te vangen. Łobodziński passt de bal in één keer door. Cabbar rent richting de bal. Cabbar haalt uit met een fantastische trap. Hyjek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MARCOBETIS - Sebaki 2:2

74e minuut.
Chacín rent richting de bal. Chacín geeft een lange en hoge pass. Cukić probeert de bal met de borst te controleren. Dworzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworzyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Eerdekens kopt de bal weg. Chacín is nu in balbezit. Chacín geeft een hoge lob. Dworzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworzyński haalt uit met een fantastische trap. Popiela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Szerszunowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerszunowicz geeft de bal voor. Riglos is nu in balbezit. Riglos geeft een lange en hoge pass. Tiuryn springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MARCOBETIS - Sebaki 2:3

83e minuut.
Vălăhuţă probeert de bal aan de voet te houden. Riglos bereikt de bal nog maar net als eerste. Riglos geeft een hoge lob. Tiuryn krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Cabbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Eerdekens onderschept slim de pass. Eerdekens geeft de bal voor. Tiuryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiuryn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MARCOBETIS 48%, Sebaki 52%.
MARCOBETIS - Sebaki 2:3