Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: 1.FC Norderstedt Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 4555
1.FC Norderstedt Mainz 005
352 Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.4 gemiddelde waardering 53.6
average Schieten outstanding
weak Passen good
weak Verdedigen good


3e minuut.
Natsrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Natsrek passt de bal in één keer door. Roman is nu in balbezit. Roman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Norderstedt - Mainz 005 0:1

4e minuut.
Jeutter met een sublieme pass. Fähnemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Fähnemann geeft de bal voor. Majsner rent richting de bal. Majsner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Pannenbecker rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lang. Pannenbecker is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pannenbecker met een snel genomen vrije trap. Majsner rent richting de bal. Majsner passt de bal zonder na te denken. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Condemi speelt de bal door. Bugera kopt de bal weg. Majsner is nu in balbezit. Majsner schiet op doel. Condemi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Norderstedt - Mainz 005 0:2

11e minuut.
Notter bereikt de bal nog maar net als eerste. Notter geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pannenbecker met een snelle inworp. Fähnemann geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Notter heeft problemen om de bal te vangen. Fähnemann probeert naar een medespeler te passen. Majsner is nu in balbezit. Majsner schiet op doel. Condemi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Norderstedt - Mainz 005 0:3

13e minuut.
Majsner kopt de bal weg. Roman is nu in balbezit. Roman geeft een lange en hoge pass. Majsner is nu in balbezit. Majsner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Norderstedt - Mainz 005 0:4

15e minuut.
Natsrek is nu in balbezit. Inworp. Natsrek met de inworp. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Daar is Brae, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brae geeft de bal voor. Daar is Roman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roman schiet op doel. Condemi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Norderstedt - Mainz 005 0:5

24e minuut.
Roman heeft problemen om de bal te vangen. Roman speelt de bal door. Majsner is nu in balbezit. Majsner schiet op doel. Condemi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Norderstedt - Mainz 005 0:6

27e minuut.
Hertzsch speelt de bal door. Fähnemann probeert naar een medespeler te passen. Majsner is nu in balbezit. Majsner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Norderstedt - Mainz 005 0:7

32e minuut.
Pannenbecker geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Husterer de bal onder controle te krijgen. Majsner rent richting de bal. Majsner haalt uit met een fantastische trap. Condemi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Norderstedt - Mainz 005 0:8

36e minuut.
Hertzsch rent richting de bal. Hertzsch speelt de bal door. Klungelig pakt Caspari de bal. Fähnemann rent richting de bal. Fähnemann geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hertzsch heeft problemen om de bal te vangen. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Husterer begaat een overtreding. Husterer krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Schienmann geeft de bal voor. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman passt de bal met de wreef. Haffernan is nu in balbezit. Majsner is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Natsrek neemt de hoekschop. Majsner springt en kopt de bal. Condemi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Norderstedt 66%, Mainz 005 34%.
1.FC Norderstedt - Mainz 005 0:8

47e minuut.
Kohl met een sublieme pass. Freudenstein rent richting de bal. Freudenstein probeert naar een medespeler te passen. Natsrek rent richting de bal. Natsrek geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Jeutter heeft problemen om de bal te vangen. Bugera bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugera geeft een lange en hoge pass. Majsner kan de bal niet met de borst controleren. Majsner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Norderstedt - Mainz 005 0:9

52e minuut.
Schienmann probeert naar een medespeler te passen. Bugera rent richting de bal. Bugera geeft de bal voor. Majsner controleert de bal met de borst. Majsner schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Norderstedt - Mainz 005 0:10

54e minuut.
Pannenbecker met de inworp. Fähnemann is nu in balbezit. Fähnemann geeft een lange en hoge pass. Majsner is nu in balbezit. Majsner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Norderstedt - Mainz 005 0:11

57e minuut.
Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman geeft de bal voor. Klungelig pakt Brae de bal. Roman rent richting de bal. Roman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Roman heeft problemen om de bal te vangen. Roman geeft de bal voor. Majsner rent richting de bal. Majsner haalt uit met een fantastische trap. Condemi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Norderstedt - Mainz 005 0:12

60e minuut.
Husterer met een sublieme pass. Fähnemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Fähnemann geeft een lange en hoge pass. Majsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Majsner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Norderstedt - Mainz 005 0:13

63e minuut.
Haffernan kan de bal niet met de borst controleren. Majsner is nu in balbezit. Jeutter rent richting de bal. Roman verovert de bal door een tackle van achteren. Roman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Majsner passt de bal in één keer door. Natsrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Natsrek met een sublieme pass. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Norderstedt - Mainz 005 0:14

67e minuut.
Roman met een sublieme pass. Brae is nu in balbezit. Majsner verovert de bal door een tackle van achteren. Majsner draait met de bal, schiet en ... Condemi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Norderstedt - Mainz 005 0:15

68e minuut.
Roman onderschept slim de pass. Roman met een sublieme pass. Bugera geeft een lange en hoge pass. Majsner is nu in balbezit. Majsner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Norderstedt - Mainz 005 0:16

71e minuut.
Pannenbecker geeft de bal voor. Haffernan probeert de bal aan de voet te houden. Natsrek probeert naar een medespeler te passen. Roman heeft problemen om de bal te vangen. Roman draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Roman rent richting de bal. Roman probeert naar een medespeler te passen. Majsner rent richting de bal. Majsner draait met de bal, schiet en ... Condemi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Norderstedt - Mainz 005 0:17

82e minuut.
Natsrek kan de bal niet met de borst controleren. Natsrek met een sublieme pass. Majsner rent richting de bal. Majsner haalt uit met een fantastische trap. Condemi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Norderstedt - Mainz 005 0:18

87e minuut.
Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Majsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Majsner is nu in balbezit. Majsner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Norderstedt 70%, Mainz 005 30%.
1.FC Norderstedt - Mainz 005 0:18