Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:40
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Colosseum
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4071
SPQR Gorgona
2019b Tactiek Smirnoff Gold
58% Balbezit 42%
22% Spel op eigen helft 78%
23 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
42.1 gemiddelde waardering 35.1
solid Schieten adequate
solid Passen average
average Verdedigen weak


3e minuut.
Bekkelund geeft een hoge lob. Efir kopt de bal weg. Daar is Piwowarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðoković is nu in balbezit. Ðoković geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jurkowski trapt de bal weg. Rosenthal speelt de bal door. Zwierz heeft problemen om de bal te vangen. Zwierz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Jurkowski trapt de bal weg. Rosenthal rent richting de bal. Rosenthal passt de bal in één keer door. Zwierz rent richting de bal. Zwierz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Längst met een sublieme pass. Ðoković probeert naar een medespeler te passen. Pelicano is nu in balbezit. Zwierz verovert de bal door een tackle van achteren. Zwierz haalt uit met een fantastische trap. Jurkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Jurkowski met een harde bal richting middenveld. Bekkelund kopt de bal weg. Nordback kan de bal niet met de borst controleren. Zwierz is nu in balbezit. Zwierz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Sznaucner geeft een hoge lob. Längst rent richting de bal. Längst passt de bal zonder na te denken. Bekkelund geeft de bal voor. Zwierz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SPQR - Gorgona 1:0

33e minuut.
Ðoković rent richting de bal. Ðoković speelt de bal door. Klungelig pakt Nordback de bal. Zwierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierz schiet op doel. Jurkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Pâslariu rent richting de bal. Atamańczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Atamańczuk speelt de bal door. Sznaucner is nu in balbezit. Sznaucner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Nordback rent richting de bal. Rosenthal verovert de bal door een tackle van achteren. Rosenthal met een sublieme pass. Längst geeft een lange en hoge pass. Zwierz krijgt zijn hoofd ertegen. Jurkowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPQR 24%, Gorgona 76%.
SPQR - Gorgona 1:0

47e minuut.
Rosenthal met de inworp. Längst is nu in balbezit. Sznaucner begaat een overtreding. Sznaucner krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Nadador met een sublieme pass. Längst bereikt de bal nog maar net als eerste. Längst geeft een hoge lob. Zwierz is nu in balbezit. Zwierz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Längst is nu in balbezit. Längst geeft de bal voor. Klungelig pakt Nordback de bal. Zwierz is nu in balbezit. Zwierz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Pelicano passt de bal met de wreef. Bekkelund rent richting de bal. Bekkelund passt de bal in één keer door. Rosenthal is nu in balbezit. Rosenthal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Längst raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Butanu komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Zwierz probeert naar een medespeler te passen. Rosenthal rent richting de bal. Rosenthal geeft de bal voor. Zwierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Ðoković is nu in balbezit. Ðoković geeft de bal voor. Zwierz is nu in balbezit. Zwierz haalt uit met een fantastische trap. Jurkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Rosenthal is nu in balbezit. Rosenthal geeft de bal voor. Daar is Nordback, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zwierz rent richting de bal. Zwierz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SPQR - Gorgona 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPQR 21%, Gorgona 79%.
SPQR - Gorgona 2:0