Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Suomi USA
Carrot in a box Tactiek releme-T523R
56% Balbezit 44%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 6
78.2 gemiddelde waardering 77.1
outstanding Schieten outstanding
incredible Passen outstanding
brilliant Verdedigen outstanding


19e minuut.
Garfield kopt de bal weg. Mesko geeft een hoge lob. Jordan rent richting de bal. Jordan haalt uit met een fantastische trap. Viherlaakso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi - USA 0:1

23e minuut.
Mesko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesko speelt de bal door. Tubbs bereikt de bal nog maar net als eerste. Tubbs geeft de bal voor. Jordan springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Saarijoki onderschept slim de pass. Garfield geeft de bal voor. Daar is Ruusulaakso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paschalis is nu in balbezit. Paschalis draait met de bal, schiet en ... Viherlaakso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Mesko geeft een hoge lob. Paschalis rent richting de bal. Ruusulaakso begaat een overtreding. Paschalis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jordan wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi - USA 0:2

38e minuut.
Mesko speelt de bal door. Klungelig pakt Tubbs de bal. Tubbs passt de bal zonder na te denken. Paschalis rent richting de bal. Paschalis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suomi 56%, USA 44%.
Suomi - USA 0:2

48e minuut.
Saarijoki rent richting de bal. Muhlenberg verovert de bal door een tackle van achteren. Muhlenberg geeft de bal voor. Paschalis rent richting de bal. Paschalis schiet op doel. Viherlaakso bokst de bal weg.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dixon komt het veld opgelopen. Welling komt het veld opgelopen. Hannula komt het veld opgelopen. Tyler komt het veld opgelopen. Nicholas komt het veld opgelopen. Steinbrenner komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Kaleva komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Muhlenberg rent richting de bal. Hannula onderschept slim de pass. Todd legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hannula is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Hannula neemt zijn aanloop. Obrzut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Welling probeert naar een medespeler te passen. Kemiläinen rent richting de bal. Steinbrenner onderschept slim de pass. Steinbrenner schiet op doel. Viherlaakso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi - USA 0:3

83e minuut.
Kemiläinen verovert de bal door een tackle van achteren. Kemiläinen speelt de bal door. Vuorikivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuorikivi geeft de bal voor. Hannula is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi - USA 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suomi 50%, USA 50%.
Suomi - USA 1:3