Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 18:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: AĞRI KOCAELİSPOR FK Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1102
AĞRI KOCAELİSPOR FK şimşekler95
442 Tactiek silici9
43% Balbezit 57%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 33
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
26.7 gemiddelde waardering 49.6
poor Schieten very good
adequate Passen adequate
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Cruzeiro geeft de bal voor. Kermans rent richting de bal. Kermans passt de bal zonder na te denken. Tsukerman is nu in balbezit. Tsukerman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Pulina geeft een hoge lob. Luberichs heeft problemen om de bal te vangen. Tsukerman met een sublieme pass. Kermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermans schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Pulina geeft de bal voor. Anselmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Anselmo geeft een hoge lob. Kermans kan de bal niet met de borst controleren. Kermans schiet op doel. Gruszecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AĞRI KOCAELİSPOR FK - şimşekler95 0:1

14e minuut.
Amato probeert naar een medespeler te passen. Luberichs bereikt de bal nog maar net als eerste. Luberichs probeert naar een medespeler te passen. Kermans is nu in balbezit. Kermans schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Luberichs rent richting de bal. Luberichs passt de bal met de wreef. Kermans heeft problemen om de bal te vangen. Kermans schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Cruzeiro met de inworp. Luberichs is nu in balbezit. Luberichs geeft de bal voor. Kermans is nu in balbezit. Kermans haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Zastříkal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Amato is nu in balbezit. Zastříkal is nu in balbezit. Zastříkal draait met de bal, schiet en ... Norek verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Luberichs met een sublieme pass. Tsukerman heeft problemen om de bal te vangen. Tsukerman passt de bal in één keer door. Kermans rent richting de bal. Kermans schiet op doel. Gruszecki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AĞRI KOCAELİSPOR FK - şimşekler95 0:2

36e minuut.
Cruzeiro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tsukerman de bal. Luberichs met een sublieme pass. Kermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermans haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AĞRI KOCAELİSPOR FK - şimşekler95 0:3

38e minuut.
Kayabaşı is nu in balbezit. Luberichs verovert de bal door een tackle van achteren. Cruzeiro probeert naar een medespeler te passen. Tsukerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsukerman haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Gruszecki bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Pulina heeft problemen om de bal te vangen. Tsukerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagdan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zagdan krijgt een gele kaart. Tsukerman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Luberichs legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AĞRI KOCAELİSPOR FK - şimşekler95 0:4

43e minuut.
Kayabaşı is nu in balbezit. Tsukerman verovert de bal door een tackle van achteren. Tsukerman met een sublieme pass. Kermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermans schiet op doel. Gruszecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Tsukerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsukerman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AĞRI KOCAELİSPOR FK - şimşekler95 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AĞRI KOCAELİSPOR FK 77%, şimşekler95 23%.
AĞRI KOCAELİSPOR FK - şimşekler95 0:5

46e minuut.
Kurnatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurnatowski geeft een lange en hoge pass. Kermans is nu in balbezit. Kermans draait met de bal, schiet en ... Gruszecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AĞRI KOCAELİSPOR FK - şimşekler95 0:6

47e minuut.
Birnicu probeert naar een medespeler te passen. Zastříkal bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kermans. Zastříkal wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

50e minuut.
Kristal probeert naar een medespeler te passen. Luberichs heeft problemen om de bal te vangen. Luberichs passt de bal zonder na te denken. Kermans is nu in balbezit. Kermans schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zagdan heeft problemen om de bal te vangen. Tsukerman is nu in balbezit. Tsukerman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Kristal speelt de bal door. Cruzeiro met een sublieme pass. Kristal is nu in balbezit. Kristal draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Yılık de bal onder controle te krijgen. Paal!

58e minuut.
Tsukerman rent richting de bal. Luberichs is nu in balbezit. Tsukerman rent richting de bal. Luberichs heeft problemen om de bal te vangen. Luberichs schiet op doel. Gruszecki bokst de bal weg.

65e minuut.
Tsukerman passt de bal in één keer door. Kermans heeft problemen om de bal te vangen. Yılık bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermans verovert de bal door een tackle van achteren. Kermans draait met de bal, schiet en ... Gruszecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AĞRI KOCAELİSPOR FK - şimşekler95 0:7

65e minuut.
Daar is Zastříkal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zastříkal passt de bal met de wreef. Albat met een sublieme pass. Tsukerman rent richting de bal. Tsukerman draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AĞRI KOCAELİSPOR FK - şimşekler95 0:8

70e minuut.
Votruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zastříkal begaat een overtreding. Votruba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Amato zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kermans krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Kayabaşı heeft problemen om de bal te vangen. Amato probeert naar een medespeler te passen. Kermans is nu in balbezit. Kermans draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AĞRI KOCAELİSPOR FK - şimşekler95 0:9

74e minuut.
Kurnatowski is nu in balbezit. Kurnatowski geeft een lange en hoge pass. Kermans kopt de bal weg. Tsukerman is nu in balbezit. Tsukerman haalt uit met een fantastische trap. Gruszecki bokst de bal weg.

80e minuut.
Luberichs is nu in balbezit. Luberichs geeft de bal voor. Aslantaş is nu in balbezit. Kristal onderschept slim de pass. Kristal geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Luberichs is nu in balbezit. Luberichs passt de bal in één keer door. Kermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermans schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zagdan de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AĞRI KOCAELİSPOR FK - şimşekler95 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AĞRI KOCAELİSPOR FK 74%, şimşekler95 26%.
AĞRI KOCAELİSPOR FK - şimşekler95 0:10