Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Česká republika Srbija
5-2-3 Tactiek KT 5-2-3 WOB v2
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
80.1 gemiddelde waardering 79.6
outstanding Schieten incredible
outstanding Passen incredible
incredible Verdedigen brilliant


2e minuut.
Pála met een sublieme pass. Želízko bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Želízko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vengl krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Narandžić rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Česká republika - Srbija 1:0

7e minuut.
Kavka rent richting de bal. Kavka geeft een lange en hoge pass. Želízko is nu in balbezit. Želízko geeft de bal voor. Velebný krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Narandžić onderschept slim de pass. Narandžić passt de bal met de wreef. Mileta rent richting de bal. Mileta geeft een lange en hoge pass. Bandulaja springt en kopt de bal. Bako verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bako niet meer kan verder spelen. Lomozník komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Denić onderschept slim de pass. Denić met een sublieme pass. Klungelig pakt Mileta de bal. Mileta geeft de bal voor. Karanović krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Česká republika - Srbija 1:1

37e minuut.
Knez speelt de bal door. Kordík verovert de bal door een tackle van achteren. Mileta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mileta geeft de bal voor. Bandulaja krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Česká republika - Srbija 1:2

41e minuut.
Vengl verovert de bal door een tackle van achteren. Ješić verovert de bal door een tackle van achteren. Ješić passt de bal met de wreef. Bandulaja is nu in balbezit. Bandulaja haalt uit met een fantastische trap. Lomozník verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šrejma komt het veld opgelopen. Purman komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Česká republika 62%, Srbija 38%.
Česká republika - Srbija 1:2

50e minuut.
Inworp. Perić komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Ješić met een sublieme pass. Mileta is nu in balbezit. Mileta passt de bal met de wreef. Bandulaja rent richting de bal. Bandulaja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Česká republika - Srbija 1:3

56e minuut.
Zval bereikt de bal nog maar net als eerste. Zval probeert naar een medespeler te passen. Vengl rent richting de bal. Vengl schiet op doel. Apić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Česká republika - Srbija 2:3

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Šrejma stond buitenspel. Albijanić komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Apić met een sublieme pass. Hlaváč controleert de bal met de borst. Hlaváč speelt de bal door. Velebný bereikt de bal nog maar net als eerste. Velebný schiet op doel. Apić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Kačar verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pála zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šrejma rent richting de bal. Šrejma geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Buitenspel voor Albijanić. Goede buitenspelval van de verdediging. Ristović komt het veld opgelopen. Jusufspahić komt het veld opgelopen. Herda komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Karanović stond buitenspel. Orović komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Albijanić rent richting de bal. Zval onderschept slim de pass. Zval geeft een hoge lob. Velebný bereikt de bal nog maar net als eerste. Velebný schiet op doel. Apić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Česká republika 36%, Srbija 64%.
Česká republika - Srbija 2:3