Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:40
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Unia Oświęcim 97 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3033
Unia Oświęcim 97 FC Defenders
MozeSieUda74 Tactiek 4 3 3 Dani
40% Balbezit 60%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 24
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
34.3 gemiddelde waardering 54.2
average Schieten excellent
average Passen excellent
weak Verdedigen good


5e minuut.
Ciliński speelt de bal door. Klungelig pakt Kirsch de bal. Rozner schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kirsch moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kirsch kan niet meer verder spelen. Hoàng Tú komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Wilkojański bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro onderschept slim de pass. Monteiro met een sublieme pass. Klungelig pakt İsmayılov de bal. İsmayılov schiet op doel. Boricov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kocięba kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Ciliński speelt de bal door. Wujec heeft problemen om de bal te vangen. Wujec geeft de bal voor. Hoàng Tú bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Tú draait met de bal, schiet en ... Boricov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Monteiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wilkojański met een sublieme pass. Ciliński probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Tú bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Tú haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
İsmayılov probeert naar een medespeler te passen. Mielcarz heeft problemen om de bal te vangen. Wilkojański met een sublieme pass. Kirov is nu in balbezit. Kirov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Oświęcim 97 - FC Defenders 0:1

20e minuut.
Kirov is nu in balbezit. Kirov geeft de bal voor. Hoàng Tú is nu in balbezit. Hoàng Tú draait met de bal, schiet en ... Boricov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Boricov met een harde bal richting middenveld. Wujec kopt de bal weg. Klungelig pakt Mielcarz de bal. İsmayılov is nu in balbezit. İsmayılov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
İsmayılov passt de bal zonder na te denken. Ciliński rent richting de bal. Ciliński probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Tú rent richting de bal. Hoàng Tú haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ciliński rent richting de bal. Ciliński met een sublieme pass. Kirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirov draait met de bal, schiet en ... Boricov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Oświęcim 97 - FC Defenders 0:2

36e minuut.
İsmayılov draait met de bal, schiet en ... Rozner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ciliński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. İsmayılov krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Klungelig pakt Załęski de bal. Boricov bokst de bal weg.

36e minuut.
Załęski geeft een lange en hoge pass. Papierz kopt de bal weg. İsmayılov is nu in balbezit. İsmayılov draait met de bal, schiet en ... Boricov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Oświęcim 97 - FC Defenders 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unia Oświęcim 97 68%, FC Defenders 32%.
Unia Oświęcim 97 - FC Defenders 0:3

49e minuut.
Inworp. Mielcarz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Monteiro met een sublieme pass. İsmayılov is nu in balbezit. İsmayılov schiet op doel. Boricov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Kocięba de bal. Hoàng Tú is nu in balbezit. Hoàng Tú schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Oświęcim 97 - FC Defenders 0:4

63e minuut.
Klungelig pakt Wujec de bal. Wujec passt de bal met de wreef. Kirov heeft problemen om de bal te vangen. Kirov schiet op doel. Boricov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Oświęcim 97 - FC Defenders 0:5

69e minuut.
Buitenspel voor Hoàng Tú. Goede buitenspelval van de verdediging. Załęski neemt vlug de vrije trap. Daar is Jaskólski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomala rent richting de bal. Tomala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Wujec rent richting de bal. Wujec geeft de bal voor. Kirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Jaskólski geeft de bal voor. Monteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro passt de bal in één keer door. Daar is İsmayılov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İsmayılov haalt uit met een fantastische trap. Boricov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Oświęcim 97 - FC Defenders 0:6

87e minuut.
Ohman geeft een hoge lob. Melkovas kopt de bal weg. Ciliński probeert naar een medespeler te passen. Kirov rent richting de bal. Kirov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unia Oświęcim 97 62%, FC Defenders 38%.
Unia Oświęcim 97 - FC Defenders 0:6