Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:40
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Truteń Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1149
Truteń Profil zawieszony
Maniek Tactiek labado
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
57.5 gemiddelde waardering 54.3
solid Schieten excellent
very good Passen good
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Dubas passt de bal met de wreef. El-Nahy probeert naar een medespeler te passen. Żmuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmuda haalt uit met een fantastische trap. Kukla werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

9e minuut.
Lăpuşte geeft een hoge lob. Derbin probeert de bal aan de voet te houden. Żmuda is nu in balbezit. Goupil is nu in balbezit. Goupil draait met de bal, schiet en ... Kukla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Terjék de bal onder controle te krijgen. Cielecki is nu in balbezit. Cielecki speelt de bal door. Hajdo is nu in balbezit. Hajdo schiet op doel. Rovito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Morgado verovert de bal door een tackle van achteren. Morgado speelt de bal door. Żmuda is nu in balbezit. Żmuda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kukla bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Wyczesany is nu in balbezit. Wyczesany passt de bal in één keer door. El-Nahy rent richting de bal. Żmuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmuda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Terjék passt de bal met de wreef. Wyczesany met een sublieme pass. Żmuda is nu in balbezit. Żmuda haalt uit met een fantastische trap. Kukla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Truteń - Profil zawieszony 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Truteń 64%, Profil zawieszony 36%.
Truteń - Profil zawieszony 0:1

53e minuut.
Cielecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cielecki passt de bal zonder na te denken. Hajdo is nu in balbezit. Hajdo schiet op doel. Rovito werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Wyczesany bereikt de bal nog maar net als eerste. Cielecki verovert de bal door een tackle van achteren. Cielecki speelt de bal door. Hajdo is nu in balbezit. Hajdo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Zdrojewski de bal. Zdrojewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Truteń - Profil zawieszony 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Truteń 46%, Profil zawieszony 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Truteń - Profil zawieszony 1:1