Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Extreme_Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9300
Extreme_Team RABIGANII
n 5311 Tactiek Dinamo
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
51.8 gemiddelde waardering 44.1
solid Schieten good
solid Passen good
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Pascalin onderschept slim de pass. Pascalin passt de bal in één keer door. Cossou is nu in balbezit. Cossou geeft een hoge lob. Görbicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Miño passt de bal zonder na te denken. Cossou is nu in balbezit. Cossou geeft een hoge lob. Görbicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Görbicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Extreme_Team - RABIGANII 1:0

8e minuut.
Bozza met een sublieme pass. Lantaño rent richting de bal. Lantaño passt de bal in één keer door. Belcea rent richting de bal. Belcea schiet op doel. Yakışan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Pund rent richting de bal. Pund met een sublieme pass. Cossou rent richting de bal. Cossou geeft een lange en hoge pass. Görbicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Ochman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Bozza onderschept slim de pass. Bozza speelt de bal door. Görbicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Görbicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Extreme_Team - RABIGANII 2:0

17e minuut.
Daar is Śpiewok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jelec onderschept slim de pass. Castro rent richting de bal. Jelec onderschept slim de pass. Jelec geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Jelec is nu in balbezit. Fabbianesi verovert de bal door een tackle van achteren. Pund bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabbianesi verovert de bal door een tackle van achteren. Fabbianesi haalt uit met een fantastische trap. Yakışan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Puşcaşu de bal onder controle te krijgen. Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata passt de bal met de wreef. Belcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Extreme_Team 40%, RABIGANII 60%.
Extreme_Team - RABIGANII 2:0

46e minuut.
Korytek komt het veld opgelopen. Panza komt het veld opgelopen. Quesada komt het veld opgelopen. Matusiak komt het veld opgelopen. Prunea komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Lantaño rent richting de bal. Lantaño geeft een lange en hoge pass. Belcea kopt de bal weg. Fabbianesi is nu in balbezit. Fabbianesi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Pascalin passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Prunea de bal. Prunea geeft een hoge lob. Görbicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Görbicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Extreme_Team - RABIGANII 3:0

89e minuut.
Sükösd probeert naar een medespeler te passen. Prunea rent richting de bal. Prunea geeft de bal voor. Görbicz is nu in balbezit. Görbicz draait met de bal, schiet en ... Ochman bokst de bal weg. Palantzas bereikt de bal nog maar net als eerste. Görbicz onderschept slim de pass. Görbicz draait met de bal, schiet en ... Ochman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Görbicz is nu in balbezit. Görbicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Extreme_Team 36%, RABIGANII 64%.
Extreme_Team - RABIGANII 3:0