Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:41
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Jesionka Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 7761
FC Jesionka Stal Mielec.
1 Tactiek kynio
49% Balbezit 51%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
42.1 gemiddelde waardering 42
very good Schieten solid
adequate Passen good
adequate Verdedigen average


15e minuut.
Pyziak speelt de bal door. Voliotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyziak met een sublieme pass. Gedlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Gedlich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Bakuła rent richting de bal. Jędrejowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jędrejowski geeft een hoge lob. Gedlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Gedlich draait met de bal, schiet en ... Osorio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Pyziak rent richting de bal. Pyziak geeft een lange en hoge pass. Grześkowiak probeert de bal aan de voet te houden. Milik is nu in balbezit. Milik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jesionka 39%, Stal Mielec. 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Jesionka - Stal Mielec. 0:0

46e minuut.
Marinho passt de bal in één keer door. Milik is nu in balbezit. Milik geeft een hoge lob. Gedlich is nu in balbezit. Gedlich schiet op doel. Osorio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Kuska geeft de bal voor. Inworp. Grześkowiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iżmanowski geeft een hoge lob. Asprilla krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Konradowski rent richting de bal. Konradowski geeft een hoge lob. Inworp. Jędrejowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pyziak geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Gedlich is nu in balbezit. Milik is nu in balbezit. Sandecki verovert de bal door een tackle van achteren. Gedlich onderschept slim de pass. Gedlich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Jędrejowski is nu in balbezit. Jędrejowski geeft een hoge lob. Gedlich is nu in balbezit. Gedlich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jesionka - Stal Mielec. 1:0

83e minuut.
Klungelig pakt Przywózki de bal. Sandecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gedlich onderschept slim de pass. Gedlich haalt uit met een fantastische trap. Osorio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jesionka - Stal Mielec. 2:0

84e minuut.
Iżmanowski is nu in balbezit. Iżmanowski met een sublieme pass. Gomułka met een sublieme pass. Asprilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Asprilla haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Chalcarz trapt de bal weg van het doel. Marinho kopt de bal weg. Gedlich is nu in balbezit. Gedlich draait met de bal, schiet en ... Osorio probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jesionka 35%, Stal Mielec. 65%.
FC Jesionka - Stal Mielec. 2:0