Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Go1848 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 584
Go1848 VfL Beul 1971
Normal Tactiek 3 - 5 - 2 Ersatz
42% Balbezit 58%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
21.3 gemiddelde waardering 46
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen good
average Verdedigen good


6e minuut.
Häsler geeft de bal voor. Denić kopt de bal weg. Gottvald speelt de bal door. Krzemionka heeft problemen om de bal te vangen. Krzemionka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Go1848 - VfL Beul 1971 0:1

15e minuut.
Yolcu passt de bal in één keer door. Gottvald heeft problemen om de bal te vangen. Gottvald met een sublieme pass. Pönnighaus is nu in balbezit. Pönnighaus draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Häsler de bal. Krzemionka is nu in balbezit. Krzemionka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Go1848 - VfL Beul 1971 0:2

18e minuut.
Tal verovert de bal door een tackle van achteren. Gottvald bereikt de bal nog maar net als eerste. Gottvald probeert naar een medespeler te passen. Krzemionka heeft problemen om de bal te vangen. Krzemionka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Go1848 - VfL Beul 1971 0:3

20e minuut.
Tal passt de bal zonder na te denken. Denić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Özdemir de bal. Pönnighaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Pönnighaus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Krzemionka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hâncu komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Tal speelt de bal door. Yolcu is nu in balbezit. Yolcu geeft een lange en hoge pass. Hâncu is nu in balbezit. Hâncu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Żółkiewski geeft een hoge lob. Wandervogel kopt de bal weg. Klungelig pakt Gottvald de bal. Gottvald met een sublieme pass. Hâncu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Go1848 - VfL Beul 1971 0:4

30e minuut.
Gottvald verovert de bal door een tackle van achteren. Gottvald passt de bal zonder na te denken. Hâncu rent richting de bal. Hâncu draait met de bal, schiet en ... Linde probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Go1848 - VfL Beul 1971 0:5

32e minuut.
Veronesi passt de bal met de wreef. Pajor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajor geeft de bal voor. Hâncu rent richting de bal. Hâncu haalt uit met een fantastische trap. Linde kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Go1848 - VfL Beul 1971 0:6

39e minuut.
Gottvald geeft de bal voor. De bal rolt over de achterlijn. Häsler trapt de bal weg van het doel. Yolcu geeft een lange en hoge pass. Hâncu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Greiner geeft een lange en hoge pass. Yolcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wandervogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Yolcu verovert de bal door een tackle van achteren. Yolcu geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Denić probeert naar een medespeler te passen. Gottvald probeert naar een medespeler te passen. Pönnighaus heeft problemen om de bal te vangen. Hâncu rent richting de bal. Hâncu haalt uit met een fantastische trap. Linde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pönnighaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Pönnighaus schiet op doel. Linde werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Go1848 - VfL Beul 1971 0:7

44e minuut.
Gottvald is nu in balbezit. Gottvald speelt de bal door. Hâncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâncu draait met de bal, schiet en ... Linde probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Go1848 - VfL Beul 1971 0:8

45e minuut.
Hâncu onderschept slim de pass. Hâncu geeft een hoge lob. Pönnighaus heeft problemen om de bal te vangen. Gottvald is nu in balbezit. Gottvald draait met de bal, schiet en ... Linde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hâncu rent richting de bal. Hâncu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Go1848 - VfL Beul 1971 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Go1848 81%, VfL Beul 1971 19%.
Go1848 - VfL Beul 1971 0:9

50e minuut.
Özdemir kopt de bal weg. Gottvald geeft een lange en hoge pass. Hâncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâncu schiet op doel. Linde maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Go1848 - VfL Beul 1971 0:10

52e minuut.
Greiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Tal verovert de bal door een tackle van achteren. Tal speelt de bal door. Hâncu rent richting de bal. Hâncu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Bismarck heeft problemen om de bal te vangen. Yolcu probeert naar een medespeler te passen. Gottvald bereikt de bal nog maar net als eerste. Pönnighaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Pönnighaus haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Yolcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yolcu geeft een lange en hoge pass. Pönnighaus kan de bal niet met de borst controleren. Hâncu rent richting de bal. Hâncu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Go1848 - VfL Beul 1971 0:11

61e minuut.
Linde probeert naar een medespeler te passen. Yolcu geeft een lange en hoge pass. Hâncu is nu in balbezit. Hâncu schiet op doel. Linde maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Go1848 - VfL Beul 1971 0:12

67e minuut.
Bismarck bereikt de bal nog maar net als eerste. Bismarck passt de bal in één keer door. Yolcu geeft een lange en hoge pass. Hâncu maakt een snoekduik en kopt de bal. Linde werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Go1848 - VfL Beul 1971 0:13

70e minuut.
Pajor probeert naar een medespeler te passen. Yolcu geeft de bal voor. Hâncu rent richting de bal. Hâncu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Go1848 - VfL Beul 1971 0:14

74e minuut.
Denić met een sublieme pass. Gottvald heeft problemen om de bal te vangen. Gottvald speelt de bal door. Yolcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yolcu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Gottvald bereikt de bal nog maar net als eerste. Gottvald geeft een hoge lob. Hâncu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pönnighaus rent richting de bal. Pönnighaus schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Go1848 - VfL Beul 1971 0:15

77e minuut.
Schunke met een sublieme pass. Klungelig pakt Wranik de bal. Feld rent richting de bal. Pönnighaus is nu in balbezit. Gottvald geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Gottvald heeft problemen om de bal te vangen. Gottvald geeft een lange en hoge pass. Häsler kopt de bal weg. Tal is nu in balbezit. Tal geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Pönnighaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdemir legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pönnighaus raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Hâncu neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Go1848 - VfL Beul 1971 0:16

83e minuut.
Pönnighaus probeert naar een medespeler te passen. Gottvald met een sublieme pass. Hâncu is nu in balbezit. Hâncu schiet op doel. Linde werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Go1848 87%, VfL Beul 1971 13%.
Go1848 - VfL Beul 1971 0:16