Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-19 09:00
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Swiss Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Swiss Clube Atlético Piracicaba
4222R Tactiek 2 x 2
58% Balbezit 42%
10% Spel op eigen helft 90%
80 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62 gemiddelde waardering 63.6
outstanding Schieten average
very good Passen average
solid Verdedigen hopeless


1e minuut.
Sena met een sublieme pass. Gail heeft problemen om de bal te vangen. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny haalt uit met een fantastische trap. werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Clube Atlético Piracicaba 1:0

4e minuut.
Potrzebny onderschept slim de pass. Potrzebny passt de bal met de wreef. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap. probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Clube Atlético Piracicaba 2:0

4e minuut.
Bernardo speelt de bal door. Klungelig pakt Karamanof de bal. Potrzebny onderschept slim de pass. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Ţugurlan rent richting de bal. Ţugurlan met een sublieme pass. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Clube Atlético Piracicaba 3:0

8e minuut.
Hidalgo onderschept slim de pass. Klungelig pakt Hidalgo de bal. Potrzebny rent richting de bal. Potrzebny schiet op doel. probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Clube Atlético Piracicaba 4:0

8e minuut.
Karamanof passt de bal zonder na te denken. Hidalgo rent richting de bal. Potrzebny rent richting de bal. Potrzebny schiet op doel. werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Clube Atlético Piracicaba 5:0

11e minuut.
Inworp. Caldas met de inworp. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Karamanof de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Gail is nu in balbezit. Gail passt de bal in één keer door. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Clube Atlético Piracicaba 6:0

12e minuut.
Bernardo heeft problemen om de bal te vangen. Bernardo speelt de bal door. Potrzebny is nu in balbezit. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo draait met de bal, schiet en ... probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Potrzebny de bal. Potrzebny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Gail passt de bal zonder na te denken. Ţugurlan speelt de bal door. Caldas geeft een hoge lob. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny haalt uit met een fantastische trap. kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gail rent richting de bal. Gail passt de bal met de wreef. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Clube Atlético Piracicaba 7:0

15e minuut.
Potrzebny passt de bal met de wreef. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo heeft problemen om de bal te vangen. Hidalgo schiet op doel. werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Clube Atlético Piracicaba 8:0

16e minuut.
Kerský passt de bal in één keer door. Gail speelt de bal door. Potrzebny rent richting de bal. Potrzebny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Clube Atlético Piracicaba 9:0

17e minuut.
Karamanof probeert naar een medespeler te passen. Bernardo is nu in balbezit. Hidalgo onderschept slim de pass. Hidalgo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Potrzebny is nu in balbezit. Caldas rent richting de bal. Caldas met een sublieme pass. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Clube Atlético Piracicaba 10:0

20e minuut.
Bernardo rent richting de bal. Bernardo speelt de bal door. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo draait met de bal, schiet en ... probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Clube Atlético Piracicaba 11:0

21e minuut.
Klungelig pakt Karamanof de bal. Potrzebny is nu in balbezit. Potrzebny speelt de bal door. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Clube Atlético Piracicaba 12:0

23e minuut.
Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo probeert naar een medespeler te passen. Potrzebny rent richting de bal. Potrzebny haalt uit met een fantastische trap. probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Clube Atlético Piracicaba 13:0

23e minuut.
Bernardo met een sublieme pass. Inworp. Caldas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ţugurlan rent richting de bal. Ţugurlan geeft de bal voor. probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Potrzebny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Clube Atlético Piracicaba 14:0

25e minuut.
Gail is nu in balbezit. Hidalgo is nu in balbezit. Caldas probeert naar een medespeler te passen. Potrzebny rent richting de bal. Potrzebny schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap. Paal! Caldas geeft een hoge lob. De bal rolt over de achterlijn. trapt de bal weg van het doel. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Clube Atlético Piracicaba 15:0

26e minuut.
Karamanof met een sublieme pass. Bernardo is nu in balbezit. Hidalgo onderschept slim de pass. Hidalgo schiet op doel. bokst de bal weg. Potrzebny is nu in balbezit. Potrzebny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Clube Atlético Piracicaba 16:0

30e minuut.
Hidalgo speelt de bal door. Daar is Gail, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gail passt de bal met de wreef. Potrzebny rent richting de bal. Potrzebny draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Clube Atlético Piracicaba 17:0

31e minuut.
Inworp. Gail zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hidalgo speelt de bal door. Potrzebny rent richting de bal. Potrzebny schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. trapt de bal weg. Potrzebny is nu in balbezit. Potrzebny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Clube Atlético Piracicaba 18:0

32e minuut.
Klungelig pakt Karamanof de bal. Karamanof speelt de bal door. Caldas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Clube Atlético Piracicaba 19:0

33e minuut.
Billström speelt de bal door. Gail probeert naar een medespeler te passen. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo heeft problemen om de bal te vangen. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Potrzebny rent richting de bal. Potrzebny schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Sena probeert naar een medespeler te passen. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo met een sublieme pass. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Clube Atlético Piracicaba 20:0

36e minuut.
Karamanof probeert naar een medespeler te passen. Bernardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo onderschept slim de pass. Hidalgo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Potrzebny rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Clube Atlético Piracicaba 21:0

39e minuut.
Potrzebny rent richting de bal. Potrzebny passt de bal zonder na te denken. Hidalgo probeert naar een medespeler te passen. Gail is nu in balbezit. Gail schiet op doel. bokst de bal weg. Potrzebny rent richting de bal. Potrzebny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Clube Atlético Piracicaba 22:0

40e minuut.
probeert naar een medespeler te passen. Bernardo kopt de bal weg. Potrzebny rent richting de bal. Potrzebny haalt uit met een fantastische trap. werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Clube Atlético Piracicaba 23:0

41e minuut.
Bernardo met een sublieme pass. Karamanof bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo verovert de bal door een tackle van achteren. Hidalgo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Daar is Billström, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Billström passt de bal in één keer door. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap. maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Clube Atlético Piracicaba 24:0

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ţugurlan met de inworp. Gail met een sublieme pass. Potrzebny rent richting de bal. Potrzebny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Clube Atlético Piracicaba 25:0

45e minuut.
Billström passt de bal in één keer door. Gail heeft problemen om de bal te vangen. Gail speelt de bal door. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Clube Atlético Piracicaba 26:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swiss 8%, Clube Atlético Piracicaba 92%.
Swiss - Clube Atlético Piracicaba 26:0

46e minuut.
Gail met een snelle inworp. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo passt de bal zonder na te denken. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Clube Atlético Piracicaba 27:0

47e minuut.
Billström probeert naar een medespeler te passen. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo probeert naar een medespeler te passen. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny haalt uit met een fantastische trap. probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Potrzebny rent richting de bal. Potrzebny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Clube Atlético Piracicaba 28:0

50e minuut.
Caldas verovert de bal door een tackle van achteren. Caldas probeert naar een medespeler te passen. Potrzebny heeft problemen om de bal te vangen. Potrzebny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Clube Atlético Piracicaba 29:0

50e minuut.
Bernardo met een sublieme pass. Karamanof heeft problemen om de bal te vangen. Hidalgo onderschept slim de pass. Potrzebny rent richting de bal. Potrzebny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Clube Atlético Piracicaba 30:0

51e minuut.
Karamanof is nu in balbezit. Billström verovert de bal door een tackle van achteren. Potrzebny is nu in balbezit. Potrzebny schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gail probeert naar een medespeler te passen. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Clube Atlético Piracicaba 31:0

53e minuut.
Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo passt de bal zonder na te denken. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Gail is nu in balbezit. Gail draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Ţugurlan kopt de bal weg. Gail met een sublieme pass. Hidalgo heeft problemen om de bal te vangen. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap. probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Clube Atlético Piracicaba 32:0

55e minuut.
Ţugurlan met een sublieme pass. Hidalgo rent richting de bal. Potrzebny rent richting de bal. Potrzebny schiet op doel. werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Clube Atlético Piracicaba 33:0

57e minuut.
Billström is nu in balbezit. Billström probeert naar een medespeler te passen. Potrzebny is nu in balbezit. Potrzebny schiet op doel. maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hidalgo rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Clube Atlético Piracicaba 34:0

57e minuut.
Karamanof speelt de bal door. Bernardo heeft problemen om de bal te vangen. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo draait met de bal, schiet en ... probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny schiet op doel. kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Clube Atlético Piracicaba 35:0

59e minuut.
Karamanof met een sublieme pass. Bernardo rent richting de bal. Hidalgo onderschept slim de pass. Hidalgo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Clube Atlético Piracicaba 36:0

61e minuut.
Ţugurlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugurlan met een sublieme pass. Gail met een sublieme pass. Daar is Potrzebny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potrzebny schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Hidalgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hidalgo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Clube Atlético Piracicaba 37:0

61e minuut.
Klungelig pakt Bernardo de bal. Hidalgo verovert de bal door een tackle van achteren. Potrzebny rent richting de bal. Potrzebny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Clube Atlético Piracicaba 38:0

63e minuut.
Potrzebny passt de bal met de wreef. Billström is nu in balbezit. Caldas speelt de bal door. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Potrzebny rent richting de bal. Potrzebny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Clube Atlético Piracicaba 39:0

67e minuut.
Yutkun met een sublieme pass. Sena probeert naar een medespeler te passen. Caldas met een sublieme pass. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Clube Atlético Piracicaba 40:0

68e minuut.
Caldas is nu in balbezit. Caldas probeert naar een medespeler te passen. Potrzebny is nu in balbezit. Potrzebny haalt uit met een fantastische trap. probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Clube Atlético Piracicaba 41:0

70e minuut.
Gail is nu in balbezit. Gail speelt de bal door. Potrzebny rent richting de bal. Potrzebny schiet op doel. werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Clube Atlético Piracicaba 42:0

71e minuut.
Caldas onderschept slim de pass. Caldas speelt de bal door. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Clube Atlético Piracicaba 43:0

72e minuut.
Possobom is nu in balbezit. Hidalgo is nu in balbezit. Potrzebny is nu in balbezit. Potrzebny haalt uit met een fantastische trap. maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Clube Atlético Piracicaba 44:0

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Fletcher de bal onder controle te krijgen. Gail met een sublieme pass. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo draait met de bal, schiet en ... werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Clube Atlético Piracicaba 45:0

75e minuut.
Klungelig pakt de bal. probeert naar een medespeler te passen. Caldas speelt de bal door. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Clube Atlético Piracicaba 46:0

78e minuut.
Billström bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldas bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldas probeert naar een medespeler te passen. Gail bereikt de bal nog maar net als eerste. Gail passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Potrzebny rent richting de bal. Caldas bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldas met een sublieme pass. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Clube Atlético Piracicaba 47:0

82e minuut.
Karamanof speelt de bal door. Potrzebny is nu in balbezit. Potrzebny speelt de bal door. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Clube Atlético Piracicaba 48:0

84e minuut.
Bernardo is nu in balbezit. Hidalgo onderschept slim de pass. Potrzebny rent richting de bal. Potrzebny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Clube Atlético Piracicaba 49:0

84e minuut.
Klungelig pakt Karamanof de bal. Caldas bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldas speelt de bal door. Hidalgo heeft problemen om de bal te vangen. Hidalgo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Potrzebny rent richting de bal. Potrzebny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Clube Atlético Piracicaba 50:0

87e minuut.
Ţugurlan is nu in balbezit. Gail is nu in balbezit. Gail passt de bal met de wreef. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ţugurlan met een sublieme pass. Gail rent richting de bal. Gail met een sublieme pass. Potrzebny is nu in balbezit. Potrzebny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Clube Atlético Piracicaba 51:0

90e minuut.
Caldas is nu in balbezit. Caldas passt de bal met de wreef. Potrzebny rent richting de bal. Potrzebny haalt uit met een fantastische trap. werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss - Clube Atlético Piracicaba 52:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swiss 11%, Clube Atlético Piracicaba 89%.
Swiss - Clube Atlético Piracicaba 52:0