Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-19 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: MACKO STADION
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
MC CXTREME SMS Mielec
433 Tactiek :)
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 5
40.9 gemiddelde waardering 47
good Schieten adequate
good Passen good
average Verdedigen adequate


4e minuut.
Cacoveanu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tummolo met de inworp. Bogojević rent richting de bal. Bogojević haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Mill geeft de bal voor. Sulea is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Puebla. Puebla krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Duy Khang geeft de bal voor. Inworp. Gac met een snelle inworp. Sulea is nu in balbezit. Sulea geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kapo is nu in balbezit. Kapo speelt de bal door. Tummolo met een sublieme pass. Jacobs is nu in balbezit. Jacobs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MC CXTREME - SMS Mielec 0:1

35e minuut.
Katus speelt de bal door. Sulea heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Hardin zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Hardin moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Hardin schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

40e minuut.
Kapo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapo speelt de bal door. Jacobs is nu in balbezit. Jacobs draait met de bal, schiet en ... Ruch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MC CXTREME - SMS Mielec 0:2

45e minuut.
Tummolo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Katus is nu in balbezit. Katus passt de bal met de wreef. Serekeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Serekeš haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MC CXTREME 52%, SMS Mielec 48%.
MC CXTREME - SMS Mielec 0:2

46e minuut.
Gurtner komt het veld opgelopen. Coronato komt het veld opgelopen. Variaş komt het veld opgelopen. Esteves komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Klungelig pakt Coronato de bal. Tummolo speelt de bal door. Kapo is nu in balbezit. Kapo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Yupeng geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gulla met de inworp. Garrido bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Serekeš de bal onder controle te krijgen. Puebla rent richting de bal. Puebla passt de bal in één keer door. Gac bereikt de bal nog maar net als eerste. Gac geeft een lange en hoge pass. Oszlánczi bokst de bal weg. Serekeš rent richting de bal. Serekeš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MC CXTREME - SMS Mielec 1:2

87e minuut.
Gac probeert naar een medespeler te passen. Variaş speelt de bal door. Garrido rent richting de bal. Garrido haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MC CXTREME - SMS Mielec 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MC CXTREME 36%, SMS Mielec 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MC CXTREME - SMS Mielec 2:2