Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Australia U21 Perú U21
v7 Tactiek 532
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 9
49.8 gemiddelde waardering 51.6
good Schieten solid
good Passen good
solid Verdedigen good


2e minuut.
Diggins met een sublieme pass. Irivarren probeert naar een medespeler te passen. Brabham rent richting de bal. Valdizán rent richting de bal. Valdizán schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Zúńiga verovert de bal door een tackle van achteren. Zúńiga geeft een lange en hoge pass. Ho is nu in balbezit. Casavilca verovert de bal door een tackle van achteren. Casavilca geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Ráez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kemp bokst de bal weg. Ráez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ráez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Australia U21 - Perú U21 0:1

14e minuut.
Giannopoulos met een sublieme pass. Valdizán rent richting de bal. Ráez rent richting de bal. Ráez haalt uit met een fantastische trap. Kemp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Australia U21 - Perú U21 0:2

25e minuut.
Valdizán probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Lockett stond buitenspel. Zúńiga maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Lockett bereikt de bal nog maar net als eerste. Lockett haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Giannopoulos geeft een hoge lob. Zúńiga probeert naar een medespeler te passen. Daar is Casavilca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casavilca geeft de bal voor. Ráez maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Casavilca met een sublieme pass. Valdizán rent richting de bal. Giannopoulos begaat een overtreding. Valdizán raakt geblesseerd tijdens het duel. Carmona wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Australia U21 - Perú U21 0:3

44e minuut.
Valdizán probeert naar een medespeler te passen. Giannopoulos rent richting de bal. Carmona begaat een overtreding. Carmona krijgt een gele kaart. Giannopoulos raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Giannopoulos kan niet meer verder spelen. Haugland komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Australia U21 67%, Perú U21 33%.
Australia U21 - Perú U21 0:3

50e minuut.
Lockett geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Liberti de bal onder controle te krijgen. Bonetig rent richting de bal. Bonetig draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Australia U21 - Perú U21 1:3

52e minuut.
Daar is Valdizán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ráez bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ho zijn tegenspeler op de grond. Ráez raakt geblesseerd tijdens het duel. Carmona komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Carmona passt de bal in één keer door. Ráez is nu in balbezit. Valdizán bereikt de bal nog maar net als eerste. Ráez rent richting de bal. Ráez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Haugland geeft een hoge lob. Zúńiga is nu in balbezit. Zúńiga geeft een hoge lob. Valdizán rent richting de bal. Valdizán haalt uit met een fantastische trap. Kemp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hocking probeert de bal aan de voet te houden. Ráez is nu in balbezit. Ráez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Australia U21 - Perú U21 1:4

61e minuut.
Ponting bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponting geeft een hoge lob. Diggins bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonetig rent richting de bal. Bonetig haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
San Román neemt vlug de vrije trap. Ponting kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Barrionuevo de bal onder controle te krijgen. Lockett bereikt de bal nog maar net als eerste. Lockett draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Holmes komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Irivarren maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ponting heeft problemen om de bal te vangen. Casavilca bereikt de bal nog maar net als eerste. Casavilca speelt de bal door. Carmona geeft een hoge lob. Paal! Valdizán rent richting de bal. Valdizán schiet op doel. Kemp probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Australia U21 - Perú U21 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Australia U21 58%, Perú U21 42%.
Australia U21 - Perú U21 1:5