Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Infamous Rangers One
Normal Tactiek 541
38% Balbezit 62%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 44
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 50.1
zwak Schieten zeer goed
waardeloos Passen zeer goed
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Doeltrap. Shelley trapt de bal weg van het doel. Paździoch kopt de bal weg. Everse bereikt de bal nog maar net als eerste. Everse haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Matthews bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthews met een sublieme pass. Everse bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździoch is nu in balbezit. Paździoch haalt uit met een fantastische trap. Shelley bokst de bal weg.

6e minuut.
Byers is nu in balbezit. Everse verovert de bal door een tackle van achteren. Everse passt de bal zonder na te denken. Paździoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździoch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Rangers - One 0:1

7e minuut.
Gordon geeft een hoge lob. Daar is Hayman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paździoch speelt de bal door. Everse is nu in balbezit. Everse draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Shelley speelt de bal door. Matthews kopt de bal weg. Klungelig pakt Everse de bal. Everse schiet op doel. Shelley werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Jenkins rent richting de bal. Jenkins geeft de bal voor. Hay kopt de bal weg. Everse bereikt de bal nog maar net als eerste. Everse haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Rangers - One 0:2

11e minuut.
Palomba speelt de bal door. Matthews bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthews probeert naar een medespeler te passen. Everse is nu in balbezit. Everse schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Palomba rent richting de bal. Hayman begaat een overtreding. Palomba raakt geblesseerd tijdens het duel. Sitniewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Everse bereikt de bal nog maar net als eerste. Everse schiet op doel. Shelley bokst de bal weg.

20e minuut.
Jamil geeft de bal voor. Everse rent richting de bal. Gordon legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Everse raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Palomba neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Rangers - One 0:3

23e minuut.
Iannuccio met een sublieme pass. Matthews rent richting de bal. Matthews passt de bal in één keer door. Everse rent richting de bal. Everse schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Everse heeft problemen om de bal te vangen. Paździoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Everse bereikt de bal nog maar net als eerste. Everse schiet op doel. Shelley werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Rangers - One 0:4

26e minuut.
Everse kan de bal niet met de borst controleren. Gordon is nu in balbezit. Paździoch rent richting de bal. Paździoch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Rangers - One 0:5

30e minuut.
Everse passt de bal met de wreef. Paździoch is nu in balbezit. Paździoch passt de bal met de wreef. Everse bereikt de bal nog maar net als eerste. Everse schiet op doel. Shelley bokst de bal weg.

36e minuut.
Jenkins kopt de bal weg. Klungelig pakt Mair de bal. Jamil probeert naar een medespeler te passen. Everse rent richting de bal. Everse haalt uit met een fantastische trap. Shelley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Rangers - One 0:6

37e minuut.
Jenkins rent richting de bal. Jenkins geeft een hoge lob. Inworp. Jamil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paździoch geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Everse de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Everse rent richting de bal. Everse schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Rangers - One 0:7

41e minuut.
Paździoch kopt de bal weg. Everse is nu in balbezit. Gordon legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Everse raakt geblesseerd tijdens het duel. Palomba zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Rangers - One 0:8

44e minuut.
Jamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamil passt de bal met de wreef. Everse is nu in balbezit. Everse schiet op doel. Shelley probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Rangers - One 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Rangers 88%, One 12%.
Infamous Rangers - One 0:9

49e minuut.
Hay speelt de bal door. Heath bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździoch verovert de bal door een tackle van achteren. Everse bereikt de bal nog maar net als eerste. Everse haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Nonu bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthews verovert de bal door een tackle van achteren. Matthews met een sublieme pass. Klungelig pakt Paździoch de bal. Paździoch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Shelley trapt de bal weg van het doel. Paździoch kopt de bal weg. Everse heeft problemen om de bal te vangen. Everse draait met de bal, schiet en ... Shelley werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Rangers - One 0:10

57e minuut.
Heath bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomba onderschept slim de pass. Palomba geeft een hoge lob. Everse kan de bal niet met de borst controleren. Everse haalt uit met een fantastische trap. Shelley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Mosquera speelt de bal door. Jamil is nu in balbezit. Jamil geeft een lange en hoge pass. Everse bereikt de bal nog maar net als eerste. Everse draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Rangers - One 0:11

67e minuut.
Jamil met een sublieme pass. Paździoch probeert naar een medespeler te passen. Everse rent richting de bal. Everse draait met de bal, schiet en ... Shelley werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Paździoch rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Rangers - One 0:12

70e minuut.
Paździoch passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Everse de bal. Jenkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Everse onderschept slim de pass. Everse haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Shelley trapt de bal weg. Paździoch kopt de bal weg. Everse heeft problemen om de bal te vangen. Everse schiet op doel. Shelley verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gordon rent richting de bal. Paździoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździoch schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Shelley trapt de bal weg. Palomba kopt de bal weg. Everse bereikt de bal nog maar net als eerste. Everse haalt uit met een fantastische trap. Shelley werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Rangers - One 0:13

77e minuut.
Paździoch passt de bal zonder na te denken. Palomba rent richting de bal. Palomba geeft een hoge lob. Everse bereikt de bal nog maar net als eerste. Everse haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Paździoch passt de bal zonder na te denken. Daar is Gordon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Everse rent richting de bal. Everse draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Rangers - One 0:14

85e minuut.
Everse rent richting de bal. Paździoch heeft problemen om de bal te vangen. Everse bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździoch is nu in balbezit. Paździoch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Heath bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannuccio verovert de bal door een tackle van achteren. Paździoch is nu in balbezit. Paździoch draait met de bal, schiet en ... Shelley probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Rangers - One 0:15

89e minuut.
Jamil geeft de bal voor. Matthews speelt de bal door. Daar is Everse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Everse draait met de bal, schiet en ... Gordon probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Everse met een sublieme pass. Daar is Gordon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paździoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździoch schiet op doel. Shelley maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Rangers - One 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Rangers 85%, One 15%.
Infamous Rangers - One 0:16