Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hamsik United cisco spurs
4231 Tactiek exp4
38% Balbezit 62%
92% Spel op eigen helft 8%
0 Doelpogingen 49
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.4 gemiddelde waardering 47.4
matig Schieten formidabel
slecht Passen solide
zwak Verdedigen goed


4e minuut.
Inworp. Švejda met een snelle inworp. Peltosuo geeft de bal voor. Klungelig pakt Szalacsi de bal. Szalacsi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Hewitt de bal. Merino Ruiz rent richting de bal. Merino Ruiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamsik United - cisco spurs 0:1

7e minuut.
Zaramella heeft problemen om de bal te vangen. Szalacsi is nu in balbezit. Szalacsi passt de bal zonder na te denken. Merino Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Merino Ruiz haalt uit met een fantastische trap. Paal! Szalacsi is nu in balbezit. Szalacsi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Peltosuo met een sublieme pass. Langdon heeft problemen om de bal te vangen. Langdon speelt de bal door. Merino Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Merino Ruiz draait met de bal, schiet en ... Markovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Peltosuo neemt de hoekschop. Merino Ruiz rent richting de bal. Szalacsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalacsi haalt uit met een fantastische trap. Markovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hewitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Merino Ruiz onderschept slim de pass. Merino Ruiz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hamsik United - cisco spurs 0:2

10e minuut.
Paterson heeft problemen om de bal te vangen. Puca rent richting de bal. Merino Ruiz verovert de bal door een tackle van achteren. Szalacsi is nu in balbezit. Szalacsi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Langdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Langdon passt de bal zonder na te denken. Szalacsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalacsi draait met de bal, schiet en ... Hewitt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Langdon geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Madaschi controleert de bal met de borst. Merino Ruiz is nu in balbezit. Merino Ruiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamsik United - cisco spurs 0:3

14e minuut.
Rafter heeft problemen om de bal te vangen. Peltosuo rent richting de bal. Peltosuo speelt de bal door. Merino Ruiz rent richting de bal. Merino Ruiz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Langdon passt de bal in één keer door. Merino Ruiz rent richting de bal. Bird rent richting de bal. Merino Ruiz onderschept slim de pass. Merino Ruiz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Peltosuo is nu in balbezit. Peltosuo speelt de bal door. Merino Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Merino Ruiz draait met de bal, schiet en ... Markovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Švejda is nu in balbezit. Madaschi geeft een lange en hoge pass. Merino Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Merino Ruiz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Szalacsi is nu in balbezit. Szalacsi schiet op doel. Merino Ruiz probeert de bal aan de voet te houden. Madaschi is nu in balbezit. Madaschi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Langdon kopt de bal weg. Klungelig pakt Merino Ruiz de bal. Szalacsi rent richting de bal. Merino Ruiz is nu in balbezit. Merino Ruiz haalt uit met een fantastische trap. Markovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Rafter met een snelle inworp. Bird heeft problemen om de bal te vangen. Bird met een sublieme pass. Szalacsi is nu in balbezit. Szalacsi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Szalacsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalacsi passt de bal zonder na te denken. Merino Ruiz rent richting de bal. Merino Ruiz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hamsik United - cisco spurs 0:4

39e minuut.
Madaschi met een sublieme pass. Zaramella heeft problemen om de bal te vangen. Madaschi geeft een hoge lob. Merino Ruiz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamsik United - cisco spurs 0:5

39e minuut.
Mason speelt de bal door. Daar is Paterson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merino Ruiz onderschept slim de pass. Merino Ruiz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Markovski met een harde bal richting middenveld. Madaschi kopt de bal weg. Merino Ruiz heeft problemen om de bal te vangen. Merino Ruiz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Merino Ruiz rent richting de bal. Szalacsi is nu in balbezit. Merino Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Merino Ruiz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hamsik United - cisco spurs 0:6

43e minuut.
Rafter speelt de bal door. Peltosuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Merino Ruiz is nu in balbezit. Merino Ruiz draait met de bal, schiet en ... Markovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamsik United - cisco spurs 0:7

45e minuut.
Daar is Madaschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peltosuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Peltosuo geeft een hoge lob. Merino Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Merino Ruiz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hamsik United 95%, cisco spurs 5%.
Hamsik United - cisco spurs 0:7

49e minuut.
Mason controleert de bal met de borst. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas passt de bal zonder na te denken. Merino Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Merino Ruiz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hamsik United - cisco spurs 0:8

54e minuut.
Zaramella bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaramella geeft een lange en hoge pass. Towers controleert de bal met de borst. Merino Ruiz verovert de bal door een tackle van achteren. Merino Ruiz draait met de bal, schiet en ... Markovski bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Puca geeft de bal voor. Frahm kopt de bal weg. Merino Ruiz is nu in balbezit. Merino Ruiz draait met de bal, schiet en ... Towers probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Zaramella kopt de bal weg. Daar is Szalacsi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merino Ruiz rent richting de bal. Merino Ruiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamsik United - cisco spurs 0:9

56e minuut.
Rafter is nu in balbezit. Peltosuo onderschept slim de pass. Peltosuo met een sublieme pass. Merino Ruiz rent richting de bal. Merino Ruiz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Markovski trapt de bal weg. Zaramella bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaramella probeert naar een medespeler te passen. Merino Ruiz rent richting de bal. Merino Ruiz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Daar is Švejda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Švejda geeft een hoge lob. Towers probeert de bal met de borst te controleren. Merino Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Merino Ruiz draait met de bal, schiet en ... Markovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Zaramella speelt de bal door. Peltosuo is nu in balbezit. Peltosuo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Szalacsi de bal. Szalacsi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Cárdenas met een sublieme pass. Langdon rent richting de bal. Langdon speelt de bal door. Szalacsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalacsi draait met de bal, schiet en ... Paal!

75e minuut.
Cárdenas probeert naar een medespeler te passen. Zaramella met een sublieme pass. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas geeft een lange en hoge pass. Daar is Hewitt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Klungelig pakt Zaramella de bal. Langdon rent richting de bal. Langdon geeft een hoge lob. Merino Ruiz rent richting de bal. Merino Ruiz draait met de bal, schiet en ... Markovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Hewitt kan de bal niet met de borst controleren. Szalacsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Merino Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Merino Ruiz haalt uit met een fantastische trap. Markovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamsik United - cisco spurs 0:10

83e minuut.
Peltosuo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Merino Ruiz de bal. Madaschi is nu in balbezit. Merino Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Merino Ruiz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szalacsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalacsi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Zaramella kopt de bal weg. Szalacsi rent richting de bal. Szalacsi probeert naar een medespeler te passen. Merino Ruiz is nu in balbezit. Merino Ruiz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hamsik United 89%, cisco spurs 11%.
Hamsik United - cisco spurs 0:10