Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andywyw Achmids Soul
442 Tactiek SteelEx
37% Balbezit 63%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 42
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.4 gemiddelde waardering 51.4
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen solide
zwak Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Arrarte kopt de bal weg. Munn is nu in balbezit. Munn passt de bal in één keer door. Brown rent richting de bal. Brown schiet op doel. Huxley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Andywyw - Achmids Soul 0:1

3e minuut.
Srhoj verovert de bal door een tackle van achteren. Giacometti is nu in balbezit. Srhoj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Srhoj krijgt een gele kaart. Giacometti raakt geblesseerd tijdens het duel. Munn zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Andywyw - Achmids Soul 0:2

5e minuut.
Lane met een sublieme pass. Giacometti rent richting de bal. Lane rent richting de bal. Lane geeft een lange en hoge pass. Brown krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Giacometti met een sublieme pass. Munn probeert naar een medespeler te passen. Brown rent richting de bal. Brown schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
McDermott kopt de bal weg. Munn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Munn probeert naar een medespeler te passen. Collins rent richting de bal. Collins geeft een lange en hoge pass. Huxley bokst de bal weg. Brown rent richting de bal. Brown haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Andywyw - Achmids Soul 0:3

14e minuut.
Ho passt de bal zonder na te denken. Bushati probeert naar een medespeler te passen. Giacometti met een sublieme pass. Brown is nu in balbezit. Brown schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Brown is nu in balbezit. Brown passt de bal in één keer door. Collins met een sublieme pass. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti draait met de bal, schiet en ... Huxley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Brown verovert de bal door een tackle van achteren. Brown draait met de bal, schiet en ... Daar is Edwards, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Andywyw - Achmids Soul 0:4

21e minuut.
Giacometti passt de bal met de wreef. Collins bereikt de bal nog maar net als eerste. Collins speelt de bal door. Giacometti rent richting de bal. Giacometti haalt uit met een fantastische trap. Huxley bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Andywyw - Achmids Soul 0:5

25e minuut.
Brown passt de bal in één keer door. Munn rent richting de bal. Munn geeft een hoge lob. Daar is Giacometti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giacometti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Brown rent richting de bal. Brown passt de bal met de wreef. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti haalt uit met een fantastische trap. Huxley werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andywyw - Achmids Soul 0:6

37e minuut.
Collins rent richting de bal. Collins passt de bal zonder na te denken. Grover rent richting de bal. Giacometti verovert de bal door een tackle van achteren. Giacometti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Munn bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown passt de bal in één keer door. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Giacometti speelt de bal door. Munn is nu in balbezit. Munn passt de bal in één keer door. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Giacometti passt de bal met de wreef. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown geeft de bal voor. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Andywyw - Achmids Soul 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andywyw 82%, Achmids Soul 18%.
Andywyw - Achmids Soul 0:7

51e minuut.
Munn bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown rent richting de bal. Brown passt de bal zonder na te denken. Daar is Giacometti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giacometti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Andywyw - Achmids Soul 0:8

53e minuut.
Brown rent richting de bal. Klungelig pakt Brown de bal. Brown geeft de bal voor. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Edwards probeert naar een medespeler te passen. Munn is nu in balbezit. Munn met een sublieme pass. Brown rent richting de bal. Brown schiet op doel. Huxley bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Andywyw - Achmids Soul 0:9

57e minuut.
Collins met een snelle inworp. O`Connor is nu in balbezit. Lane verovert de bal door een tackle van achteren. Lane geeft een lange en hoge pass. Giacometti springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Lane geeft een hoge lob. Arrarte onderschept slim de pass. Brown heeft problemen om de bal te vangen. Giacometti rent richting de bal. Giacometti schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Edwards is nu in balbezit. Giacometti verovert de bal door een tackle van achteren. Giacometti passt de bal in één keer door. Brown rent richting de bal. Brown haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Huxley met een sublieme pass. Daar is Munn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brown is nu in balbezit. Brown schiet op doel. Huxley maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andywyw - Achmids Soul 0:10

67e minuut.
Brown is nu in balbezit. Brown schiet op doel. Na een snelle pass probeert Arrarte de bal onder controle te krijgen. Giacometti rent richting de bal. Giacometti draait met de bal, schiet en ... Huxley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

71e minuut.
McDermott bereikt de bal nog maar net als eerste. McDermott passt de bal met de wreef. Daar is Brown, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brown schiet op doel. Huxley maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Arrarte verovert de bal door een tackle van achteren. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown geeft een lange en hoge pass. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Munn controleert de bal met de borst. Munn geeft de bal voor. Grover heeft problemen om de bal te vangen. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Andywyw - Achmids Soul 0:11

86e minuut.
Ho met een sublieme pass. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Munn bereikt de bal nog maar net als eerste. Munn geeft de bal voor. Giacometti springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Daar is Giacometti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giacometti speelt de bal door. Lane is nu in balbezit. Lane geeft de bal voor. Brown maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Andywyw - Achmids Soul 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andywyw 74%, Achmids Soul 26%.
Andywyw - Achmids Soul 0:12