Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raging Bulls Inverurie Caledonian United
Normal Tactiek 523
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 30.2
poor Schieten very good
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Cicerone is nu in balbezit. MacNeish bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicerone verovert de bal door een tackle van achteren. Cicerone draait met de bal, schiet en ... MacRitchie probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
MacVicar verovert de bal door een tackle van achteren. MacNeish onderschept slim de pass. Menzies speelt de bal door. Cicerone rent richting de bal. Cicerone haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Raging Bulls - Inverurie Caledonian United 0:1

14e minuut.
McGinty met een sublieme pass. Klungelig pakt Dickov de bal. Dickov passt de bal met de wreef. McStay is nu in balbezit. McStay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Scobie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahorn onderschept slim de pass. Ahorn speelt de bal door. Cicerone is nu in balbezit. Cicerone haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
MacNeish rent richting de bal. MacVicar verovert de bal door een tackle van achteren. MacVicar speelt de bal door. Daar is Cicerone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cicerone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raging Bulls - Inverurie Caledonian United 0:2

19e minuut.
Dickov probeert naar een medespeler te passen. McStay heeft problemen om de bal te vangen. Cicerone rent richting de bal. Cicerone schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Suttie is nu in balbezit. Menzies verovert de bal door een tackle van achteren. Menzies passt de bal zonder na te denken. Cicerone is nu in balbezit. Cicerone haalt uit met een fantastische trap. MacRitchie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
MacArthur rent richting de bal. Dow verovert de bal door een tackle van achteren. Dow speelt de bal door. McStay bereikt de bal nog maar net als eerste. McStay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Klungelig pakt MacArthur de bal. Milion is nu in balbezit. Milion geeft een lange en hoge pass. Cicerone is nu in balbezit. Cicerone draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raging Bulls 64%, Inverurie Caledonian United 36%.
Raging Bulls - Inverurie Caledonian United 0:2

55e minuut.
Ahorn haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Andrew de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rongioletti geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cicerone maakt een snoekduik en kopt de bal. MacRitchie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Kisielewski kopt de bal weg. Dow rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van MacArthur. MacArthur krijgt een gele kaart.

62e minuut.
MacArthur onderschept slim de pass. MacArthur met een sublieme pass. Cicerone bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicerone schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raging Bulls - Inverurie Caledonian United 0:3

64e minuut.
Menzies geeft een hoge lob. Ahorn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cicerone is nu in balbezit. Cicerone schiet op doel. MacRitchie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raging Bulls - Inverurie Caledonian United 0:4

67e minuut.
Ahorn bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Scobie. Ahorn is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. MacVicar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Andrew heeft problemen om de bal te vangen. Ahorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahorn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Dow is nu in balbezit. MacArthur verovert de bal door een tackle van achteren. MacArthur speelt de bal door. Cicerone is nu in balbezit. Cicerone draait met de bal, schiet en ... MacRitchie bokst de bal weg.

73e minuut.
Rongioletti passt de bal zonder na te denken. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. McPlatini begaat een overtreding. Núñez wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Núñez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Smith bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cicerone. Cicerone krijgt een gele kaart.

83e minuut.
MacArthur rent richting de bal. Milion speelt de bal door. Cicerone rent richting de bal. Cicerone draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Menzies onderschept slim de pass. Menzies probeert naar een medespeler te passen. Cicerone rent richting de bal. Cicerone draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raging Bulls 68%, Inverurie Caledonian United 32%.
Raging Bulls - Inverurie Caledonian United 0:4