Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Golden Opals Quasar team
Normal Tactiek wing_mirror
38% Balbezit 62%
88% Spel op eigen helft 12%
1 Doelpogingen 46
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 41.1
poor Schieten good
weak Passen solid
weak Verdedigen solid


3e minuut.
Keene verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Keene met een snelle inworp. Taggart bereikt de bal nog maar net als eerste. Taggart draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Jurasik kopt de bal weg. Guldahl is nu in balbezit. Guldahl passt de bal in één keer door. Jurasik is nu in balbezit. Jurasik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Wilkinson is nu in balbezit. Wilkinson geeft de bal voor. Jurasik is nu in balbezit. Jurasik draait met de bal, schiet en ... Gow maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Opals - Quasar team 0:1

14e minuut.
Keene kopt de bal weg. Jurasik heeft problemen om de bal te vangen. Cormack is nu in balbezit. Jurasik onderschept slim de pass. Jurasik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Inworp. Ivanov met een snelle inworp. MacSweeney speelt de bal door. Jurasik is nu in balbezit. Jurasik haalt uit met een fantastische trap. Gow kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Opals - Quasar team 0:2

19e minuut.
Ivanov heeft problemen om de bal te vangen. Ivanov speelt de bal door. MacSweeney speelt de bal door. Jurasik heeft problemen om de bal te vangen. Jurasik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Opals - Quasar team 0:3

21e minuut.
MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacSweeney onderschept slim de pass. MacSweeney met een sublieme pass. Jurasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurasik schiet op doel. Gow verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Ivanov kopt de bal weg. Klungelig pakt Austin de bal. Snorrason rent richting de bal. Snorrason schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Opals - Quasar team 0:4

24e minuut.
Wilkinson neemt vlug de vrije trap. MacMurray kopt de bal weg. Innes probeert naar een medespeler te passen. Jurasik rent richting de bal. Jurasik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
MacIlwraith bereikt de bal nog maar net als eerste. MacIlwraith passt de bal zonder na te denken. Guldahl geeft de bal voor. Snorrason heeft problemen om de bal te vangen. Snorrason schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Gow met een sublieme pass. Innes met een sublieme pass. Guldahl is nu in balbezit. Klungelig pakt Guldahl de bal. Guldahl geeft een lange en hoge pass. Gow verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Snorrason rent richting de bal. Snorrason haalt uit met een fantastische trap. Gow werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Opals - Quasar team 0:5

31e minuut.
MacHutcheon speelt de bal door. MacSweeney is nu in balbezit. MacSweeney passt de bal in één keer door. Jurasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurasik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Opals - Quasar team 0:6

32e minuut.
Snorrason rent richting de bal. Ivanov speelt de bal door. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurasik verovert de bal door een tackle van achteren. Jurasik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
MacSweeney rent richting de bal. MacSweeney passt de bal met de wreef. Guldahl met een sublieme pass. Snorrason controleert de bal met de borst. Snorrason haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Jurasik passt de bal in één keer door. Snorrason is nu in balbezit. MacIlwraith rent richting de bal. Snorrason verovert de bal door een tackle van achteren. Snorrason schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ivanov rent richting de bal. Ivanov geeft een hoge lob. Guldahl geeft een hoge lob. Snorrason maakt een snoekduik en kopt de bal. Gow werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Gow trapt de bal weg. Klungelig pakt Innes de bal. MacSweeney probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jurasik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurasik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guldahl met een snelle inworp. MacSweeney is nu in balbezit. MacSweeney geeft een hoge lob. Austin kopt de bal weg. De bal raakt de paal. Snorrason rent richting de bal. Snorrason haalt uit met een fantastische trap. Gow maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Opals - Quasar team 0:7

41e minuut.
Jurasik kopt de bal weg. Daar is Guldahl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guldahl met een sublieme pass. Jurasik rent richting de bal. Jurasik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
MacSweeney bereikt de bal nog maar net als eerste. MacSweeney probeert naar een medespeler te passen. Jurasik rent richting de bal. Jurasik draait met de bal, schiet en ... Gow maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Opals - Quasar team 0:8

44e minuut.
Snorrason kopt de bal weg. MacSweeney bereikt de bal nog maar net als eerste. MacSweeney passt de bal zonder na te denken. Daar is Jurasik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurasik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden Opals 89%, Quasar team 11%.
Golden Opals - Quasar team 0:8

48e minuut.
Innes kopt de bal weg. Guldahl heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Cormack zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Cormack moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cormack schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Guldahl raakt geblesseerd tijdens het duel. MacSweeney zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jurasik krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Snorrason bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Opals - Quasar team 0:9

51e minuut.
Gow trapt de bal weg van het doel. Guldahl probeert de bal met de borst te controleren. Guldahl geeft een lange en hoge pass. Daar is Jurasik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurasik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Snorrason is nu in balbezit. Snorrason schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Guldahl is nu in balbezit. Guldahl met een sublieme pass. Klungelig pakt Jurasik de bal. Jurasik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Opals - Quasar team 0:10

60e minuut.
MacDuff passt de bal in één keer door. Guldahl is nu in balbezit. Guldahl probeert naar een medespeler te passen. Jurasik rent richting de bal. Jurasik draait met de bal, schiet en ... Gow bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Guldahl zal de hoekschop nemen. Jurasik maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Opals - Quasar team 0:11

64e minuut.
Ivanov rent richting de bal. Ivanov probeert naar een medespeler te passen. Austin kan de bal niet met de borst controleren. Snorrason bereikt de bal nog maar net als eerste. Snorrason schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Opals - Quasar team 0:12

66e minuut.
MacSweeney passt de bal met de wreef. Guldahl speelt de bal door. Klungelig pakt Jurasik de bal. Jurasik schiet op doel. Gow probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Guldahl is nu in balbezit. Guldahl probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jurasik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurasik draait met de bal, schiet en ... Paal!

80e minuut.
MacHutcheon passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt MacMurray de bal. Jurasik rent richting de bal. Jurasik geeft de bal voor. Austin heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Austin geeft een hoge lob. Inworp. Ivanov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Snorrason rent richting de bal. Snorrason geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Gow kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Jurasik passt de bal met de wreef. Guldahl is nu in balbezit. Guldahl passt de bal zonder na te denken. Jurasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurasik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Opals - Quasar team 0:13

85e minuut.
MacSweeney onderschept slim de pass. MacSweeney speelt de bal door. Jurasik rent richting de bal. Jurasik haalt uit met een fantastische trap. Gow werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Opals - Quasar team 0:14

90e minuut.
Guldahl passt de bal in één keer door. MacSweeney is nu in balbezit. MacSweeney passt de bal zonder na te denken. Jurasik is nu in balbezit. Jurasik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Opals - Quasar team 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden Opals 87%, Quasar team 13%.
Golden Opals - Quasar team 0:15