Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SPORBAT AIR FC Fk Hookah
PASIPILSTOM Tactiek Wing?
40% Balbezit 60%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 8
62 gemiddelde waardering 64.2
excellent Schieten formidable
very good Passen excellent
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Buitenspel voor Karalukas. Goede buitenspelval van de verdediging. Čičkinas neemt vlug de vrije trap. Miha geeft een hoge lob. Dalchow is nu in balbezit. Dalchow haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Cerquetti verovert de bal door een tackle van achteren. Cerquetti geeft de bal voor. Dalchow is nu in balbezit. Dalchow draait met de bal, schiet en ... Smolskis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORBAT AIR FC - Fk Hookah 0:1

21e minuut.
Miha passt de bal met de wreef. Garčinskas rent richting de bal. Garčinskas geeft een hoge lob. Athmani krijgt zijn hoofd ertegen. Smolskis probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Miha bereikt de bal nog maar net als eerste. Miha passt de bal met de wreef. Garčinskas probeert naar een medespeler te passen. Dalchow rent richting de bal. Dalchow schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Cerquetti is nu in balbezit. Cerquetti passt de bal met de wreef. Daar is Miha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miha geeft een hoge lob. Athmani maakt een snoekduik en kopt de bal. Smolskis bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Čučkov geeft een lange en hoge pass. Garčinskas kopt de bal weg. Cranenbrouck bereikt de bal nog maar net als eerste. Cranenbrouck geeft de bal voor. Athmani krijgt zijn hoofd ertegen. Smolskis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORBAT AIR FC - Fk Hookah 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPORBAT AIR FC 60%, Fk Hookah 40%.
SPORBAT AIR FC - Fk Hookah 0:2

47e minuut.
Čučkov is nu in balbezit. Karalukas verovert de bal door een tackle van achteren. Karalukas passt de bal in één keer door. Kirilovas rent richting de bal. Kirilovas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Karalukas rent richting de bal. Karalukas geeft een hoge lob. Sebežiovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebežiovas draait met de bal, schiet en ... Hrenciuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORBAT AIR FC - Fk Hookah 1:2

54e minuut.
Kaczmarski geeft de bal voor. Daar is Valančiauskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirilovas rent richting de bal. Kirilovas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SPORBAT AIR FC - Fk Hookah 2:2

58e minuut.
Garčinskas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Miha de bal. Miha passt de bal met de wreef. Dalchow bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalchow schiet op doel. Smolskis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Miha rent richting de bal. Miha passt de bal in één keer door. Athmani rent richting de bal. Athmani draait met de bal, schiet en ... Smolskis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORBAT AIR FC - Fk Hookah 2:3

62e minuut.
Sebežiovas probeert naar een medespeler te passen. Karalukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Athmani zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Athmani moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Athmani schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

64e minuut.
Miha bereikt de bal nog maar net als eerste. Miha passt de bal met de wreef. Płosczuk is nu in balbezit. Dalchow onderschept slim de pass. Dalchow haalt uit met een fantastische trap. Smolskis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Kirilovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirilovas geeft een lange en hoge pass. Sebežiovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebežiovas haalt uit met een fantastische trap. Hrenciuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SPORBAT AIR FC - Fk Hookah 3:3

72e minuut.
Cerquetti is nu in balbezit. Cerquetti geeft een lange en hoge pass. Miha rent richting de bal. Miha geeft een lange en hoge pass. Dalchow krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Garčinskas met een sublieme pass. Miha bereikt de bal nog maar net als eerste. Miha geeft een lange en hoge pass. Dalchow maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

75e minuut.
Denčić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Miha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Garčinskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garčinskas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Garčinskas geeft een hoge lob. Płosczuk is nu in balbezit. Dalchow onderschept slim de pass. Dalchow draait met de bal, schiet en ... Smolskis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORBAT AIR FC - Fk Hookah 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPORBAT AIR FC 48%, Fk Hookah 52%.
SPORBAT AIR FC - Fk Hookah 3:4