Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:23
  • Bekerwedstrijd: Schweizer Cup
  • Stadion: Seelengrill
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 39863
FC Scheibenwischer Torpedo Hopfen
windblume Tactiek miau
47% Balbezit 53%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 59.9
average Schieten excellent
adequate Passen excellent
solid Verdedigen formidable


5e minuut.
Erni bereikt de bal nog maar net als eerste. Erni passt de bal met de wreef. Rum rent richting de bal. Rum haalt uit met een fantastische trap. Wichser maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Scheibenwischer - Torpedo Hopfen 0:1

10e minuut.
Hornyák speelt de bal door. Rum bereikt de bal nog maar net als eerste. Rum passt de bal met de wreef. Rüegg rent richting de bal. Rüegg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Pelletier probeert de bal met de borst te controleren. Castellotti rent richting de bal. Castellotti geeft de bal voor. Vicari is nu in balbezit. Vicari haalt uit met een fantastische trap. Wichser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Doeltrap. Wichser met een harde bal richting middenveld. Bodenmann kopt de bal weg. Rum rent richting de bal. Rum draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Tasic onderschept slim de pass. Tasic met een sublieme pass. Nibbler met een sublieme pass. Hornyák geeft een lange en hoge pass. Rum springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Scheibenwischer - Torpedo Hopfen 0:2

27e minuut.
Nibbler is nu in balbezit. Rum verovert de bal door een tackle van achteren. Vicari is nu in balbezit. Rum is nu in balbezit. Rum haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Scheibenwischer - Torpedo Hopfen 0:3

28e minuut.
Rüegg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornyák bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüegg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornyák geeft de bal voor. Rum maakt een snoekduik en kopt de bal. Wichser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Castellotti met een snelle inworp. Hornyák rent richting de bal. Hornyák passt de bal zonder na te denken. Rüegg is nu in balbezit. Rüegg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Rum bereikt de bal nog maar net als eerste. Mettler onderschept slim de pass. Mettler met een sublieme pass. Vicari heeft problemen om de bal te vangen. Vicari haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Inworp. Erni met een snelle inworp. Rum bereikt de bal nog maar net als eerste. Rum schiet op doel. Wichser probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Scheibenwischer - Torpedo Hopfen 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Scheibenwischer 71%, Torpedo Hopfen 29%.
FC Scheibenwischer - Torpedo Hopfen 0:4

62e minuut.
Rüegg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rum bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicari bereikt de bal nog maar net als eerste. Rum rent richting de bal. Rum schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Scheibenwischer - Torpedo Hopfen 0:5

64e minuut.
Castellotti geeft de bal voor. Nibbler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jaun probeert naar een medespeler te passen. Vicari bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Jaun bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaun passt de bal in één keer door. Hornyák met een sublieme pass. Rüegg is nu in balbezit. Rüegg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Hornyák rent richting de bal. Hornyák met een sublieme pass. Rüegg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüegg draait met de bal, schiet en ... Wichser maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Scheibenwischer - Torpedo Hopfen 0:6

79e minuut.
Schütz met de inworp. Schütz is nu in balbezit. Erni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Erni krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Gafner geeft een lange en hoge pass. Mettler rent richting de bal. Vicari verovert de bal door een tackle van achteren. Vicari haalt uit met een fantastische trap. Wichser werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vicari bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Scheibenwischer - Torpedo Hopfen 0:7

90e minuut.
Nibbler met een sublieme pass. Bodenmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornyák speelt de bal door. Vicari is nu in balbezit. Vicari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Scheibenwischer 80%, Torpedo Hopfen 20%.
FC Scheibenwischer - Torpedo Hopfen 0:7