Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:23
  • Bekerwedstrijd: Schweizer Cup
  • Stadion: SAULINK
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 19866
FC Starköl Drifting Clouds
NLA Tactiek 2024-ultra2
57% Balbezit 43%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.7 gemiddelde waardering 56.9
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen goed
formidabel Verdedigen solide


2e minuut.
Finamore met een sublieme pass. Niciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinho maakt een afschuwelijke overtreding. Marinho krijgt een gele kaart. Niciński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Finamore met een snel genomen vrije trap. Niciński maakt een snoekduik en kopt de bal. Krepsa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Finamore rent richting de bal. Finamore geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Notaristefano de bal. Gilardi is nu in balbezit. Gilardi haalt uit met een fantastische trap. Krepsa bokst de bal weg. Klungelig pakt Niciński de bal. Gilardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilardi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marinho heeft problemen om de bal te vangen. Niciński rent richting de bal. Niciński schiet op doel. Krepsa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Gilardi maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Klungelig pakt Poklička de bal. Descloux tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Poklička raakt geblesseerd tijdens het duel. James zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tekiralan springt en kopt de bal. Weinberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Klungelig pakt Joya de bal. Gilardi is nu in balbezit. Notaristefano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gilardi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vercruysse komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Doeltrap. Krepsa trapt de bal weg van het doel. Vercruysse kopt de bal weg. Gilardi is nu in balbezit. Gilardi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Vercruysse passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Cordeanu de bal onder controle te krijgen. Niciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Niciński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Drifting Clouds 0:1

39e minuut.
Notaristefano rent richting de bal. Gilardi verovert de bal door een tackle van achteren. Gilardi passt de bal in één keer door. Niciński is nu in balbezit. Niciński schiet op doel. Krepsa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Gilardi passt de bal zonder na te denken. Cordeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niciński onderschept slim de pass. Niciński draait met de bal, schiet en ... Krepsa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Drifting Clouds 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Starköl 56%, Drifting Clouds 44%.
FC Starköl - Drifting Clouds 0:2

51e minuut.
Thiên Phú is nu in balbezit. Thiên Phú geeft de bal voor. Marinho rent richting de bal. Niciński onderschept slim de pass. Niciński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Weinberg trapt de bal weg van het doel. Finamore met een sublieme pass. Klungelig pakt Niciński de bal. Niciński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

76e minuut.
Joya probeert naar een medespeler te passen. Poklička met een sublieme pass. Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan draait met de bal, schiet en ... Weinberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Drifting Clouds 1:2

90e minuut.
Poklička met een sublieme pass. Radomski probeert naar een medespeler te passen. Kniaź speelt de bal door. James bereikt de bal nog maar net als eerste. James draait met de bal, schiet en ... Weinberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Starköl 36%, Drifting Clouds 64%.
FC Starköl - Drifting Clouds 1:2