Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wiinikka Leopards
442 Tactiek hyökkäys
51% Balbezit 49%
64% Spel op eigen helft 36%
10 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53 gemiddelde waardering 62.7
solid Schieten outstanding
very good Passen excellent
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Bennaars is nu in balbezit. Bennaars geeft een lange en hoge pass. Inworp. Somersalo met de inworp. Tammela geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Hirvonen is nu in balbezit. Hirvonen passt de bal zonder na te denken. Vuoriniemi speelt de bal door. Hännikäinen rent richting de bal. Hännikäinen schiet op doel. Altınkurt bokst de bal weg.

10e minuut.
Vuoriniemi haalt uit met een fantastische trap. Pohůnek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Somersalo zal de hoekschop nemen. Hännikäinen maakt een snoekduik en kopt de bal. Altınkurt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Montes de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Altınkurt speelt de bal door. Jukkanen is nu in balbezit. Jukkanen passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vuoriniemi de bal. Vuoriniemi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Ribeiro is nu in balbezit. Rantamo rent richting de bal. Ribeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Ribeiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wiinikka - Leopards 1:0

17e minuut.
Vuoriniemi is nu in balbezit. Arnoux is nu in balbezit. Arnoux geeft een hoge lob. Ribeiro heeft problemen om de bal te vangen. Ribeiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Garrincha is nu in balbezit. Garrincha passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ribeiro de bal. Japinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Japinha geeft de bal voor. Richardsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Japinha passt de bal in één keer door. Cancedda geeft de bal voor. Ribeiro rent richting de bal. Ribeiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wiinikka - Leopards 2:0

32e minuut.
Jukkanen geeft de bal voor. Vuoriniemi kopt de bal weg. Montes probeert de bal aan de voet te houden. Tammela bereikt de bal nog maar net als eerste. Tammela draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Somersalo passt de bal zonder na te denken. Hännikäinen speelt de bal door. Vuoriniemi rent richting de bal. Vuoriniemi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pohůnek de bal onder controle te krijgen. Altınkurt bokst de bal weg. Hännikäinen is nu in balbezit. Hännikäinen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Cancedda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hännikäinen verovert de bal door een tackle van achteren. Pohůnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hännikäinen verovert de bal door een tackle van achteren. Hännikäinen haalt uit met een fantastische trap. Altınkurt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vuoriniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuoriniemi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wiinikka - Leopards 2:1

40e minuut.
Klungelig pakt Tammela de bal. Tammela speelt de bal door. Hännikäinen rent richting de bal. Hännikäinen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Peltokoski met een sublieme pass. Vuoriniemi rent richting de bal. Vuoriniemi passt de bal in één keer door. Hännikäinen is nu in balbezit. Hännikäinen haalt uit met een fantastische trap. Altınkurt bokst de bal weg.

44e minuut.
Tammela schiet op doel. Montes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Somersalo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hännikäinen krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wiinikka 67%, Leopards 33%.
FC Wiinikka - Leopards 2:1

47e minuut.
Arnoux passt de bal met de wreef. Tontu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tontu passt de bal zonder na te denken. Ribeiro is nu in balbezit. Ribeiro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Hännikäinen onderschept slim de pass. Hännikäinen passt de bal zonder na te denken. Tammela is nu in balbezit. Hännikäinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hännikäinen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Wiinikka - Leopards 2:2

53e minuut.
Ribeiro is nu in balbezit. Jukkanen verovert de bal door een tackle van achteren. Jukkanen passt de bal zonder na te denken. Hännikäinen heeft problemen om de bal te vangen. Hännikäinen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Hännikäinen haalt uit met een fantastische trap. Pohůnek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Somersalo kopt de bal weg. Tammela rent richting de bal. Tammela schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wiinikka - Leopards 2:3

59e minuut.
Daar is Vuoriniemi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vuoriniemi probeert naar een medespeler te passen. Pohůnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hännikäinen verovert de bal door een tackle van achteren. Hännikäinen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Mălăiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuoriniemi verovert de bal door een tackle van achteren. Vuoriniemi speelt de bal door. Hännikäinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hännikäinen draait met de bal, schiet en ... Altınkurt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Ribeiro is nu in balbezit. Japinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Japinha passt de bal met de wreef. Tontu rent richting de bal. Tontu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Wiinikka - Leopards 3:3

79e minuut.
Japinha probeert naar een medespeler te passen. Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantamo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rantamo krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Daar is Pohůnek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hännikäinen onderschept slim de pass. Vuoriniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuoriniemi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wiinikka - Leopards 3:4

87e minuut.
Hännikäinen kopt de bal weg. Vuoriniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohůnek begaat een overtreding. Pohůnek krijgt een gele kaart. Vuoriniemi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Peltokoski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hännikäinen krijgt zijn hoofd ertegen. Altınkurt bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wiinikka 62%, Leopards 38%.
FC Wiinikka - Leopards 3:4