Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Okrogli Steklarji ekstream
Normal Tactiek Ekstream
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 46.1
poor Schieten outstanding
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen good


5e minuut.
Draksler is nu in balbezit. Abrahantes verovert de bal door een tackle van achteren. Abrahantes passt de bal zonder na te denken. Chatzipanagis heeft problemen om de bal te vangen. Chatzipanagis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Okrogli Steklarji - ekstream 0:1

6e minuut.
Furman onderschept slim de pass. Furman probeert naar een medespeler te passen. Chatzipanagis rent richting de bal. Chatzipanagis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Öztuna passt de bal in één keer door. Werner bereikt de bal nog maar net als eerste. Werner met een sublieme pass. Chatzipanagis is nu in balbezit. Chatzipanagis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Kek de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Okrogli Steklarji - ekstream 0:2

11e minuut.
Öztuna geeft een lange en hoge pass. Draksler kopt de bal weg. Kek probeert de bal aan de voet te houden. Abrahantes is nu in balbezit. Abrahantes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Öztuna met een snelle inworp. Runiahue speelt de bal door. Werner rent richting de bal. Werner geeft een hoge lob. Abrahantes springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Suurpere onderschept slim de pass. Werner is nu in balbezit. Werner geeft een lange en hoge pass. Chatzipanagis controleert de bal met de borst. Chatzipanagis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Okrogli Steklarji - ekstream 0:3

15e minuut.
Draksler kan de bal niet met de borst controleren. Draksler geeft een lange en hoge pass. Werner is nu in balbezit. Werner geeft een hoge lob. Abrahantes maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Okrogli Steklarji - ekstream 0:4

17e minuut.
Inworp. Vanzi met een snelle inworp. Öztuna is nu in balbezit. Öztuna geeft de bal voor. Chatzipanagis maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Abrahantes is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat. Abrahantes rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Okrogli Steklarji - ekstream 0:5

21e minuut.
Draksler is nu in balbezit. Chatzipanagis verovert de bal door een tackle van achteren. Vetrih rent richting de bal. Chatzipanagis verovert de bal door een tackle van achteren. Chatzipanagis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Daar is Öztuna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Öztuna passt de bal in één keer door. Chatzipanagis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzipanagis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Okrogli Steklarji - ekstream 0:6

24e minuut.
Chatzipanagis passt de bal met de wreef. Furman bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrahantes verovert de bal door een tackle van achteren. Chatzipanagis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzipanagis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Vitrih kopt de bal weg. Werner bereikt de bal nog maar net als eerste. Werner geeft een hoge lob. Abrahantes krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Vitrih is nu in balbezit. Werner onderschept slim de pass. Werner passt de bal zonder na te denken. Chatzipanagis rent richting de bal. Chatzipanagis haalt uit met een fantastische trap. Grubelnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Abrahantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrahantes schiet op doel. Grubelnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Öztuna neemt de hoekschop. Chatzipanagis is nu in balbezit. Chatzipanagis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Furman rent richting de bal. Abrahantes verovert de bal door een tackle van achteren. Abrahantes met een sublieme pass. Chatzipanagis is nu in balbezit. Chatzipanagis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Okrogli Steklarji - ekstream 0:7

32e minuut.
Javnik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sitnoba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chatzipanagis verovert de bal door een tackle van achteren. Chatzipanagis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Qualira met de inworp. Werner is nu in balbezit. Werner geeft de bal voor. Chatzipanagis is nu in balbezit. Chatzipanagis haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Werner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Runiahue is nu in balbezit. Runiahue speelt de bal door. Chatzipanagis rent richting de bal. Chatzipanagis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chatzipanagis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzipanagis schiet op doel. Grubelnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Klungelig pakt Suurpere de bal. Runiahue probeert naar een medespeler te passen. Abrahantes heeft problemen om de bal te vangen. Abrahantes haalt uit met een fantastische trap. Grubelnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Okrogli Steklarji - ekstream 0:8

40e minuut.
Werner geeft de bal voor. Daar is Abrahantes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chatzipanagis rent richting de bal. Abrahantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrahantes haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Werner kopt de bal weg. Klungelig pakt Vitrih de bal. Chatzipanagis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzipanagis schiet op doel. Grubelnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Okrogli Steklarji - ekstream 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Okrogli Steklarji 77%, ekstream 23%.
Okrogli Steklarji - ekstream 0:9

49e minuut.
Vitrih kopt de bal weg. Inworp. Werner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Runiahue is nu in balbezit. Runiahue draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Okrogli Steklarji - ekstream 0:10

50e minuut.
Werner met een snelle inworp. Runiahue speelt de bal door. Kek rent richting de bal. Chatzipanagis onderschept slim de pass. Chatzipanagis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Suurpere speelt de bal door. Chatzipanagis is nu in balbezit. Chatzipanagis passt de bal in één keer door. Abrahantes rent richting de bal. Abrahantes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Okrogli Steklarji - ekstream 0:11

55e minuut.
Vitrih met een snelle inworp. Vetrih speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Werner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Runiahue geeft de bal voor. Grubelnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chatzipanagis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzipanagis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Okrogli Steklarji - ekstream 0:12

57e minuut.
Chatzipanagis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kek rent richting de bal. Chatzipanagis onderschept slim de pass. Chatzipanagis haalt uit met een fantastische trap. Grubelnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Okrogli Steklarji - ekstream 0:13

59e minuut.
Vitrih geeft een lange en hoge pass. Inworp. Werner met de inworp. Runiahue bereikt de bal nog maar net als eerste. Runiahue geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Suurpere is nu in balbezit. Runiahue bereikt de bal nog maar net als eerste. Runiahue passt de bal in één keer door. Abrahantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrahantes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Okrogli Steklarji - ekstream 0:14

61e minuut.
Javnik probeert naar een medespeler te passen. Sitnoba is nu in balbezit. Chatzipanagis verovert de bal door een tackle van achteren. Abrahantes rent richting de bal. Abrahantes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Daar is Abrahantes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abrahantes geeft een hoge lob. Chatzipanagis rent richting de bal. Chatzipanagis haalt uit met een fantastische trap. Grubelnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Okrogli Steklarji - ekstream 0:15

65e minuut.
Werner passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Chatzipanagis de bal. Chatzipanagis speelt de bal door. Abrahantes rent richting de bal. Abrahantes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Grubelnik met een harde bal richting middenveld. Werner bereikt de bal nog maar net als eerste. Werner passt de bal met de wreef. Abrahantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrahantes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Okrogli Steklarji - ekstream 0:16

68e minuut.
Klungelig pakt Abrahantes de bal. Abrahantes speelt de bal door. Chatzipanagis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzipanagis draait met de bal, schiet en ... Draksler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grubelnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Okrogli Steklarji - ekstream 0:17

70e minuut.
Draksler geeft een lange en hoge pass. Vidmar is nu in balbezit. Abrahantes is nu in balbezit. Abrahantes geeft een lange en hoge pass. Chatzipanagis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Werner met de inworp. Runiahue bereikt de bal nog maar net als eerste. Runiahue geeft een lange en hoge pass. Öztuna rent richting de bal. Öztuna geeft een hoge lob. Grubelnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chatzipanagis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzipanagis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Okrogli Steklarji - ekstream 0:18

77e minuut.
Runiahue bereikt de bal nog maar net als eerste. Runiahue probeert naar een medespeler te passen. Chatzipanagis rent richting de bal. Chatzipanagis schiet op doel. Grubelnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Okrogli Steklarji - ekstream 0:19

81e minuut.
Draksler heeft problemen om de bal te vangen. Werner bereikt de bal nog maar net als eerste. Werner geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chatzipanagis de bal. Chatzipanagis draait met de bal, schiet en ... Grubelnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chatzipanagis bereikt de bal nog maar net als eerste. Draksler legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chatzipanagis raakt geblesseerd tijdens het duel. Chatzipanagis legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Vetrih is nu in balbezit. Chatzipanagis onderschept slim de pass. Abrahantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrahantes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Okrogli Steklarji - ekstream 0:20

85e minuut.
Runiahue bereikt de bal nog maar net als eerste. Runiahue passt de bal zonder na te denken. Chatzipanagis rent richting de bal. Chatzipanagis haalt uit met een fantastische trap. Grubelnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Okrogli Steklarji - ekstream 0:21

88e minuut.
Öztuna is nu in balbezit. Öztuna geeft een hoge lob. Daar is Chatzipanagis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abrahantes is nu in balbezit. Abrahantes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Inworp. Werner met de inworp. Daar is Runiahue, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Runiahue geeft een lange en hoge pass. Abrahantes springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Okrogli Steklarji 82%, ekstream 18%.
Okrogli Steklarji - ekstream 0:21