Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Carnicero C.F. edu
343 Tactiek 433Pols
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
55.4 gemiddelde waardering 63.1
uitstekend Schieten uitmuntend
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Solheim controleert de bal met de borst. Rolhion bereikt de bal nog maar net als eerste. Solheim verovert de bal door een tackle van achteren. Solheim haalt uit met een fantastische trap. Overå maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Erstad is nu in balbezit. Erstad speelt de bal door. Solheim is nu in balbezit. Solheim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - edu 0:1

16e minuut.
Skråmestø probeert naar een medespeler te passen. Moldskred rent richting de bal. Moldskred passt de bal in één keer door. Solheim is nu in balbezit. Solheim schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Øren met een harde bal richting middenveld. Erstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Erstad passt de bal zonder na te denken. Solheim is nu in balbezit. Solheim haalt uit met een fantastische trap. Overå kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Herfindal speelt de bal door. Moldskred geeft een lange en hoge pass. Solheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Solheim haalt uit met een fantastische trap. Phillips probeert de bal aan de voet te houden. Overå bokst de bal weg.

22e minuut.
De Wever verovert de bal door een tackle van achteren. Solheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldskred is nu in balbezit. Moldskred schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - edu 0:2

24e minuut.
Moldskred met een sublieme pass. Giron rent richting de bal. Giron met een sublieme pass. Solheim rent richting de bal. Solheim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Solheim haalt uit met een fantastische trap. Erstad probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Balandino bereikt de bal nog maar net als eerste. Balandino geeft een hoge lob. Solheim maakt een snoekduik en kopt de bal. Overå kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Erstad is nu in balbezit. Erstad haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Tvete heeft problemen om de bal te vangen. Skråmestø bereikt de bal nog maar net als eerste. Parizotto verovert de bal door een tackle van achteren. Parizotto kan de bal niet met de borst controleren. Parizotto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Moldskred geeft een lange en hoge pass. Giron kopt de bal weg. Phillips controleert de bal met de borst. Solheim is nu in balbezit. Solheim draait met de bal, schiet en ... Overå probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Erstad rent richting de bal. Erstad schiet op doel. Overå maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - edu 0:3

34e minuut.
Tvete geeft een hoge lob. Giron rent richting de bal. Giron met een sublieme pass. Erstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Erstad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - edu 0:4

40e minuut.
Tarradellas heeft problemen om de bal te vangen. Erstad rent richting de bal. Erstad passt de bal met de wreef. Solheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Solheim haalt uit met een fantastische trap. Overå bokst de bal weg. Erstad rent richting de bal. Erstad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - edu 0:5

43e minuut.
Erstad is nu in balbezit. Erstad met een sublieme pass. Solheim rent richting de bal. Solheim haalt uit met een fantastische trap. Overå maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - edu 0:6

44e minuut.
Ceccardi probeert naar een medespeler te passen. Parizotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Tvete is nu in balbezit. Parizotto verovert de bal door een tackle van achteren. Parizotto schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carnicero C.F. 64%, edu 36%.
Carnicero C.F. - edu 0:6

48e minuut.
Solheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Solheim probeert naar een medespeler te passen. Giron rent richting de bal. Giron draait met de bal, schiet en ... Overå probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

53e minuut.
Balandino passt de bal in één keer door. Erstad controleert de bal met de borst. Balandino probeert naar een medespeler te passen. Solheim is nu in balbezit. Solheim schiet op doel. Overå kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Dussaux probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moldskred rent richting de bal. Moldskred probeert naar een medespeler te passen. Erstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Erstad haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Phillips onderschept slim de pass. Tarradellas speelt de bal door. Balandino speelt de bal door. Klungelig pakt Erstad de bal. Erstad draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Mur passt de bal in één keer door. Ceccardi is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Tvete ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Tvete naar de kleedkamers voor een vroege douche. Ceccardi raakt geblesseerd tijdens het duel. Mur legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Martinsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Martinsson trapt de bal weg. Erstad met een sublieme pass. Solheim rent richting de bal. Solheim schiet op doel. Overå probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - edu 0:7

73e minuut.
Solheim speelt de bal door. Giron is nu in balbezit. Daar is Giron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giron draait met de bal, schiet en ... Overå probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Balandino geeft een lange en hoge pass. Phillips rent richting de bal. Solheim verovert de bal door een tackle van achteren. Solheim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - edu 0:8

77e minuut.
Moldskred passt de bal in één keer door. Dussaux is nu in balbezit. Dussaux met een sublieme pass. Parizotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Parizotto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Solheim passt de bal zonder na te denken. Erstad rent richting de bal. Erstad met een sublieme pass. Giron bereikt de bal nog maar net als eerste. Giron draait met de bal, schiet en ... Overå verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Moldskred probeert naar een medespeler te passen. Solheim rent richting de bal. Solheim passt de bal zonder na te denken. Giron is nu in balbezit. Giron schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Øren geeft de bal voor. Solheim kopt de bal weg. Klungelig pakt Giron de bal. Giron haalt uit met een fantastische trap. Overå probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Phillips heeft problemen om de bal te vangen. Phillips speelt de bal door. Balandino heeft problemen om de bal te vangen. Balandino schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carnicero C.F. 64%, edu 36%.
Carnicero C.F. - edu 0:8