Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Telavag FC Godset
343+ Tactiek 352DEFNY
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 54.1
solid Schieten formidable
adequate Passen solid
solid Verdedigen solid


4e minuut.
Sæbø onderschept slim de pass. Sæbø probeert naar een medespeler te passen. Toft is nu in balbezit. Kvalvåg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvalvåg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Gromowski probeert naar een medespeler te passen. Vassdal rent richting de bal. Costache verovert de bal door een tackle van achteren. Costache schiet op doel. Rigler probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Vassdal geeft een lange en hoge pass. Inworp. Eik met de inworp. Đình Tuấn rent richting de bal. Đình Tuấn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Eik onderschept slim de pass. Eik geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ødegård de bal. Nordgård is nu in balbezit. Nordgård draait met de bal, schiet en ... Rigler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gramstad rent richting de bal. Gramstad geeft de bal voor. Kvalvåg kopt de bal weg. Myhrvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Myhrvold haalt uit met een fantastische trap. Hinna bokst de bal weg.

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Sæbø de bal onder controle te krijgen. Sæbø passt de bal in één keer door. Walseth is nu in balbezit. Đình Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Tuấn schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Dejko geeft een lange en hoge pass. Ødegård heeft problemen om de bal te vangen. Ødegård probeert naar een medespeler te passen. Myhrvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Myhrvold schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Dejko passt de bal zonder na te denken. Gramstad is nu in balbezit. Gramstad probeert naar een medespeler te passen. Myhrvold is nu in balbezit. Myhrvold draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Engebråten raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aardal komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Myhrvold is nu in balbezit. Myhrvold passt de bal met de wreef. Kvalvåg probeert naar een medespeler te passen. Walseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Walseth draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Montes de Oca komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Telavag FC 52%, Godset 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Telavag FC - Godset 0:0

49e minuut.
Sæbø onderschept slim de pass. Sæbø speelt de bal door. Costache is nu in balbezit. Costache haalt uit met een fantastische trap. Montes de Oca maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Montes de Oca probeert naar een medespeler te passen. Đình Tuấn kopt de bal weg. Daar is Ek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Costache is nu in balbezit. Costache draait met de bal, schiet en ... Montes de Oca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Ødegård rent richting de bal. Gromowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ødegård raakt geblesseerd tijdens het duel. Ødegård zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Myhrvold rent richting de bal. Myhrvold draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Orvik is nu in balbezit. Orvik geeft een hoge lob. Dejko kopt de bal weg. Walseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Walseth draait met de bal, schiet en ... Hinna bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Telavag FC - Godset 0:1

65e minuut.
Đình Tuấn passt de bal in één keer door. Eik geeft een hoge lob. Costache kopt de bal weg. Daar is Đình Tuấn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Đình Tuấn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Aardal geeft de bal voor. Đình Tuấn kopt de bal weg. Klungelig pakt Sæbø de bal. Costache rent richting de bal. Costache draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Armengot is nu in balbezit. Armengot geeft de bal voor. Klungelig pakt Sæbø de bal. Costache is nu in balbezit. Costache schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Kvalvåg heeft problemen om de bal te vangen. Aardal verovert de bal door een tackle van achteren. Aardal geeft de bal voor. Nordgård rent richting de bal. Nordgård geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Gramstad geeft de bal voor. Klungelig pakt Walseth de bal. Walseth passt de bal zonder na te denken. Myhrvold is nu in balbezit. Myhrvold haalt uit met een fantastische trap. Hinna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Ødegård geeft de bal voor. Aardal geeft de bal voor. Kvalvåg is nu in balbezit. Kvalvåg draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Telavag FC - Godset 0:2

89e minuut.
Ek met een sublieme pass. Orvik rent richting de bal. Orvik met een sublieme pass. Myhrvold is nu in balbezit. Myhrvold schiet op doel. Hinna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kvalvåg heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Telavag FC - Godset 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Telavag FC 41%, Godset 59%.
Telavag FC - Godset 0:3