Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Basse joe`s diciple
442 Tactiek 3-4-3
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 43.1
excellent Schieten good
adequate Passen solid
adequate Verdedigen average


5e minuut.
Fominha geeft de bal voor. Haugaard met een sublieme pass. Revsbæk kopt de bal weg. Kragh-Jacobsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kragh-Jacobsen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Revsbæk speelt de bal door. Bergmann heeft problemen om de bal te vangen. Bergmann passt de bal zonder na te denken. Kragh-Jacobsen rent richting de bal. Kragh-Jacobsen draait met de bal, schiet en ... Berkin bokst de bal weg.

11e minuut.
Ortoncelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortoncelli geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ingeman de bal. Prataria is nu in balbezit. Prataria schiet op doel. Haugaard bokst de bal weg.

13e minuut.
Sroczyński geeft een hoge lob. Ortoncelli rent richting de bal. Ortoncelli passt de bal met de wreef. Fominha bereikt de bal nog maar net als eerste. Fominha haalt uit met een fantastische trap. Haugaard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Božinoski kopt de bal weg. Ortoncelli rent richting de bal. Ortoncelli passt de bal met de wreef. Fominha is nu in balbezit. Fominha draait met de bal, schiet en ... Haugaard bokst de bal weg.

22e minuut.
Prataria onderschept slim de pass. Prataria passt de bal met de wreef. Fominha heeft problemen om de bal te vangen. Fominha draait met de bal, schiet en ... Ingeman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kragh-Jacobsen met een snelle inworp. Bergmann met een sublieme pass. Revsbæk bereikt de bal nog maar net als eerste. Revsbæk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Bergmann is nu in balbezit. Bergmann probeert naar een medespeler te passen. Kragh-Jacobsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kragh-Jacobsen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Gentier met een snelle inworp. Revsbæk rent richting de bal. Palumbo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Revsbæk raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bergmann neemt zijn aanloop. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Team Basse - joe`s diciple 0:1

33e minuut.
Birlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Birlea geeft een lange en hoge pass. Prataria controleert de bal met de borst. Prataria geeft een lange en hoge pass. Fominha heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Udsen met een sublieme pass. Fominha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortoncelli geeft de bal voor. Prataria rent richting de bal. Prataria haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Team Basse - joe`s diciple 1:1

36e minuut.
Ortoncelli passt de bal zonder na te denken. Božinoski is nu in balbezit. Ortoncelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortoncelli speelt de bal door. Udsen geeft de bal voor. Haugaard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Prataria is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ingeman trapt de bal weg van het doel. Palumbo met een sublieme pass. Jilavu heeft problemen om de bal te vangen. Revsbæk verovert de bal door een tackle van achteren. Revsbæk schiet op doel. Berkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ciocan kopt de bal weg. Bergmann probeert naar een medespeler te passen. Gentier geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Kragh-Jacobsen is nu in balbezit. Jilavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Palumbo probeert naar een medespeler te passen. Kragh-Jacobsen rent richting de bal. Kragh-Jacobsen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Bergmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergmann passt de bal zonder na te denken. Palumbo heeft problemen om de bal te vangen. Revsbæk rent richting de bal. Revsbæk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lundgren komt het veld opgelopen. Hvillum komt het veld opgelopen. Kold komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Basse 51%, joe`s diciple 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Team Basse - joe`s diciple 1:1

46e minuut.
Ingeman geeft een lange en hoge pass. Pípa is nu in balbezit. Pípa passt de bal met de wreef. Prataria bereikt de bal nog maar net als eerste. Prataria draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Abildstrøm is nu in balbezit. Božinoski verovert de bal door een tackle van achteren. Božinoski met een sublieme pass. Ortoncelli rent richting de bal. Ortoncelli geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Palumbo onderschept slim de pass. Bergmann onderschept slim de pass. Bergmann passt de bal zonder na te denken. Lundgren is nu in balbezit. Lundgren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Basse - joe`s diciple 1:2

71e minuut.
Prataria met een sublieme pass. Pípa rent richting de bal. Pípa speelt de bal door. Prataria bereikt de bal nog maar net als eerste. Prataria haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Basse 47%, joe`s diciple 53%.
Team Basse - joe`s diciple 1:2