Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fortuna IF teamgeist
442 Tactiek but2
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 54.5
good Schieten formidable
very good Passen very good
very good Verdedigen good


9e minuut.
Gutowski met een sublieme pass. Chorchilo probeert naar een medespeler te passen. Smidsgaard rent richting de bal. Smidsgaard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna IF - teamgeist 0:1

10e minuut.
García Sánchez verovert de bal door een tackle van achteren. García Sánchez probeert naar een medespeler te passen. Dengsøe rent richting de bal. Tymoshchuk verovert de bal door een tackle van achteren. Tymoshchuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Dengsøe onderschept slim de pass. Dengsøe passt de bal in één keer door. Modan speelt de bal door. Smidsgaard rent richting de bal. Smidsgaard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Baldero controleert de bal met de borst. Ratajczyk is nu in balbezit. Baldero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ratajczyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chorchilo wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Gutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. López Marcos verovert de bal door een tackle van achteren. López Marcos met een sublieme pass. Smidsgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Smidsgaard draait met de bal, schiet en ... Di Firenze bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Modan probeert naar een medespeler te passen. Smidsgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Modan rent richting de bal. Modan geeft een hoge lob. Baldero verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gutowski zal de hoekschop nemen. Smidsgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Smidsgaard draait met de bal, schiet en ... Di Firenze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Samulewski verovert de bal door een tackle van achteren. Modan verovert de bal door een tackle van achteren. Modan probeert naar een medespeler te passen. Ratajczyk is nu in balbezit. Ratajczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Czech probeert naar een medespeler te passen. Siqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Smidsgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Smidsgaard schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Martinussen controleert de bal met de borst. Vanmaele is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Martinussen. Martinussen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna IF 50%, teamgeist 50%.
Fortuna IF - teamgeist 0:1

51e minuut.
Neacşu met een sublieme pass. Ratajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk passt de bal met de wreef. Smidsgaard rent richting de bal. Smidsgaard schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
López Marcos is nu in balbezit. Neacşu onderschept slim de pass. Neacşu probeert naar een medespeler te passen. Ratajczyk is nu in balbezit. Ratajczyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Martinussen kopt de bal weg. Modan probeert de bal met de borst te controleren. Modan passt de bal zonder na te denken. Smidsgaard rent richting de bal. Smidsgaard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Doeltrap. Torpegaard komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Inworp. Sakić komt het veld opgelopen.

71e minuut.
García Sánchez is nu in balbezit. Neacşu is nu in balbezit. Neacşu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ratajczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ratajczyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sakić neemt de hoekschop. Smidsgaard krijgt zijn hoofd ertegen. Di Firenze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna IF - teamgeist 0:2

78e minuut.
Chorchilo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ratajczyk de bal. Ratajczyk passt de bal zonder na te denken. Smidsgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Smidsgaard draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna IF - teamgeist 0:3

79e minuut.
Modan bereikt de bal nog maar net als eerste. Modan passt de bal in één keer door. Smidsgaard rent richting de bal. Modan is nu in balbezit. Modan geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna IF - teamgeist 0:4

81e minuut.
Inworp. Modan met een snelle inworp. Chorchilo geeft een hoge lob. Ratajczyk is nu in balbezit. Ratajczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna IF - teamgeist 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna IF 61%, teamgeist 39%.
Fortuna IF - teamgeist 0:5