Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heffa99 Bajen_forever
Normal Tactiek Hard
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 52
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 60.4
average Schieten outstanding
adequate Passen formidable
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Bohl speelt de bal door. Gappa is nu in balbezit. Gappa passt de bal met de wreef. Quirino bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Doeltrap. Bohl met een harde bal richting middenveld. Canabrava kopt de bal weg. Gappa probeert de bal met de borst te controleren. Gappa haalt uit met een fantastische trap. Steri bokst de bal weg.

7e minuut.
Liidman passt de bal in één keer door. Canabrava rent richting de bal. Canabrava geeft de bal voor. Gappa is nu in balbezit. Gappa haalt uit met een fantastische trap. Steri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Bohl geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Canabrava met een snelle inworp. Frish bereikt de bal nog maar net als eerste. Frish schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Gappa kopt de bal weg. Frish is nu in balbezit. Martinsson verovert de bal door een tackle van achteren. Quirino bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Quirino is nu in balbezit. Quirino geeft een lange en hoge pass. Gappa is nu in balbezit. Gappa haalt uit met een fantastische trap. Steri probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Heffa99 - Bajen_forever 0:1

18e minuut.
Lidström probeert naar een medespeler te passen. Thiery geeft de bal voor. Gappa kopt de bal weg. Quirino heeft problemen om de bal te vangen. Quirino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Heffa99 - Bajen_forever 0:2

20e minuut.
Nadador bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadador passt de bal zonder na te denken. Gappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirino rent richting de bal. Quirino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Frish kopt de bal weg. Klungelig pakt Gappa de bal. Gappa met een sublieme pass. Quirino bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirino draait met de bal, schiet en ... Steri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gappa draait met de bal, schiet en ... Steri bokst de bal weg.

22e minuut.
Bohl geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Canabrava met de inworp. Klungelig pakt Frish de bal. Frish geeft de bal voor. Steri bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Heffa99 - Bajen_forever 0:3

33e minuut.
Nadador met een sublieme pass. Frish is nu in balbezit. Quirino is nu in balbezit. Frish rent richting de bal. Frish haalt uit met een fantastische trap. Steri bokst de bal weg. Gappa is nu in balbezit. Gappa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heffa99 - Bajen_forever 0:4

34e minuut.
Quirino rent richting de bal. Bergendorff bereikt de bal nog maar net als eerste. Gappa rent richting de bal. Gappa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heffa99 - Bajen_forever 0:5

35e minuut.
Lacke met een sublieme pass. Daar is Ingesson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lacke bereikt de bal nog maar net als eerste. Gappa onderschept slim de pass. Gappa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Frish passt de bal met de wreef. Canabrava rent richting de bal. Canabrava passt de bal in één keer door. Quirino bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirino draait met de bal, schiet en ... Steri bokst de bal weg.

38e minuut.
Westlin met een sublieme pass. Klungelig pakt Pigg de bal. Canabrava met een sublieme pass. Quirino bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Nadador kopt de bal weg. Klungelig pakt Quirino de bal. Quirino speelt de bal door. Gappa rent richting de bal. Gappa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Nadador bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadador geeft een hoge lob. Gappa springt en kopt de bal. Daar is Bohl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quirino bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Quirino bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heffa99 - Bajen_forever 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heffa99 76%, Bajen_forever 24%.
Heffa99 - Bajen_forever 0:6

46e minuut.
Frish bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirino rent richting de bal. Quirino passt de bal in één keer door. Nadador geeft een hoge lob. Gappa maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heffa99 - Bajen_forever 0:7

50e minuut.
Canabrava geeft een lange en hoge pass. Quirino kopt de bal weg. Gappa heeft problemen om de bal te vangen. Gappa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heffa99 - Bajen_forever 0:8

52e minuut.
Thiery probeert naar een medespeler te passen. Nadador rent richting de bal. Nadador speelt de bal door. Quirino rent richting de bal. Quirino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Quirino probeert de bal met de borst te controleren. Bergendorff is nu in balbezit. Quirino onderschept slim de pass. Quirino draait met de bal, schiet en ... Steri werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Westlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Westlin passt de bal in één keer door. Pigg rent richting de bal. Pigg speelt de bal door. Quirino rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nadador zal de hoekschop nemen. Gappa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Thiery controleert de bal met de borst. Thiery passt de bal met de wreef. Nadador bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadador geeft een lange en hoge pass. Gappa krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Janstigen passt de bal met de wreef. Ingesson controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kulas neemt vlug de vrije trap. Gappa rent richting de bal. Gappa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Quirino de bal. Quirino schiet op doel. Steri bokst de bal weg.

63e minuut.
Frish geeft een lange en hoge pass. Bohl kopt de bal weg. Daar is Lidström, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frish is nu in balbezit. Frish haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Klungelig pakt Quirino de bal. Quirino speelt de bal door. Gappa is nu in balbezit. Gappa draait met de bal, schiet en ... Steri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heffa99 - Bajen_forever 0:9

71e minuut.
Frish speelt de bal door. Gappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gappa passt de bal met de wreef. Quirino bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirino schiet op doel. Steri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Nadador is nu in balbezit. Nadador geeft de bal voor. Klungelig pakt Bohl de bal. Gappa rent richting de bal. Gappa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Gappa speelt de bal door. Quirino bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirino passt de bal in één keer door. Frish is nu in balbezit. Frish schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Daar is Quirino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frish rent richting de bal. Frish passt de bal zonder na te denken. Gappa is nu in balbezit. Gappa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Daar is Fąk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fąk geeft de bal voor. Gappa is nu in balbezit. Gappa geeft de bal voor. Quirino maakt een snoekduik en kopt de bal. Steri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Gappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gappa passt de bal in één keer door. Quirino is nu in balbezit. Frish rent richting de bal. Frish haalt uit met een fantastische trap. Steri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Canabrava bereikt de bal nog maar net als eerste. Canabrava passt de bal in één keer door. Gappa is nu in balbezit. Frish bereikt de bal nog maar net als eerste. Frish schiet op doel. Steri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gappa rent richting de bal. Gappa schiet op doel. Steri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heffa99 - Bajen_forever 0:10

88e minuut.
Nadador met de inworp. Frish is nu in balbezit. Lidström bereikt de bal nog maar net als eerste. Frish verovert de bal door een tackle van achteren. Frish draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Quirino bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirino draait met de bal, schiet en ... Steri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gappa is nu in balbezit. Gappa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heffa99 - Bajen_forever 0:11

89e minuut.
Quirino verovert de bal door een tackle van achteren. Quirino passt de bal in één keer door. Gappa is nu in balbezit. Gappa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heffa99 - Bajen_forever 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heffa99 86%, Bajen_forever 14%.
Heffa99 - Bajen_forever 0:12