Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Furious Ramblers doowyrrehC
Normal Tactiek 424
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 40.5
weak Schieten adequate
weak Passen adequate
poor Verdedigen good


2e minuut.
McGovern geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Doye met een snelle inworp. Hulka heeft problemen om de bal te vangen. Hulka geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Popocatepetl bereikt de bal nog maar net als eerste. Paerts verovert de bal door een tackle van achteren. Paerts geeft een lange en hoge pass. Molski rent richting de bal. Molski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Molski heeft problemen om de bal te vangen. Piskorek is nu in balbezit. Molski rent richting de bal. Molski haalt uit met een fantastische trap. McCann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Ramblers - doowyrrehC 0:1

13e minuut.
Weiher verovert de bal door een tackle van achteren. Mărgăritescu is nu in balbezit. Mărgăritescu passt de bal zonder na te denken. Piskorek rent richting de bal. Piskorek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Ramblers - doowyrrehC 0:2

15e minuut.
Bryl passt de bal met de wreef. Hulka rent richting de bal. Hulka passt de bal zonder na te denken. Molski bereikt de bal nog maar net als eerste. Molski schiet op doel. McCann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
O`Connor met een sublieme pass. Mărgăritescu rent richting de bal. Mărgăritescu speelt de bal door. Daar is Molski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. McCann trapt de bal weg van het doel. Mărgăritescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Molski de bal. Molski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Thompson komt het veld opgelopen. Wallace komt het veld opgelopen. Reidy komt het veld opgelopen. Alexandre komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Carleton passt de bal in één keer door. Doye bereikt de bal nog maar net als eerste. Joyce onderschept slim de pass. Joyce passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Menéndez Márquez de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Paerts is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Donavan. Paerts raakt geblesseerd tijdens het duel. Paerts zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wallace maakt een snoekduik en kopt de bal. McCann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Piskorek is nu in balbezit. Wallace is nu in balbezit. Piskorek rent richting de bal. Wallace is nu in balbezit. Wallace haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Ramblers - doowyrrehC 0:3

41e minuut.
Cassin probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vandenberghe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Paerts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paerts geeft de bal voor. McCann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wallace heeft problemen om de bal te vangen. Wallace draait met de bal, schiet en ... McCann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Ramblers - doowyrrehC 0:4

42e minuut.
Tobin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallace verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Carleton zijn tegenspeler op de grond. Carleton krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furious Ramblers 75%, doowyrrehC 25%.
Furious Ramblers - doowyrrehC 0:4

54e minuut.
Cassin geeft een lange en hoge pass. Vandenberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenberghe met een sublieme pass. Paerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Paerts geeft een hoge lob. McCann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Wallace rent richting de bal. Piskorek is nu in balbezit. Wallace bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallace draait met de bal, schiet en ... Piskorek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Ramblers - doowyrrehC 0:5

66e minuut.
Carleton rent richting de bal. Hulka onderschept slim de pass. Hulka geeft een lange en hoge pass. Daar is Wallace, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wallace schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Daar is Piskorek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piskorek met een sublieme pass. Wallace rent richting de bal. Wallace schiet op doel. McCann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Ramblers - doowyrrehC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furious Ramblers 61%, doowyrrehC 39%.
Furious Ramblers - doowyrrehC 0:6