Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cockburn Raiders Jälgimäe Lõvid
wieners Tactiek Puhas kuld
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
48.9 gemiddelde waardering 67.8
solid Schieten incredible
good Passen formidable
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Suvi rent richting de bal. Suvi passt de bal in één keer door. Latinčić geeft een lange en hoge pass. Suvi krijgt zijn hoofd ertegen. Pärn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cockburn Raiders - Jälgimäe Lõvid 0:1

7e minuut.
Aznavour onderschept slim de pass. Aznavour geeft de bal voor. Vultman kopt de bal weg. Suvi is nu in balbezit. Suvi draait met de bal, schiet en ... Pärn bokst de bal weg.

10e minuut.
Edmond geeft de bal voor. Inworp. Kiivit met een snelle inworp. Sagar is nu in balbezit. Sagar geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Suvi maakt een snoekduik en kopt de bal. Pärn bokst de bal weg.

15e minuut.
Villarraga geeft een hoge lob. Latinčić kopt de bal weg. Daar is Zolowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suvi rent richting de bal. Suvi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pärn met een harde bal richting middenveld. Kannela kopt de bal weg. Reiman rent richting de bal. Reiman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Edmond onderschept slim de pass. Sagar verovert de bal door een tackle van achteren. Sagar speelt de bal door. Suvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Suvi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kiivit met een sublieme pass. Mihkelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Suvi verovert de bal door een tackle van achteren. Suvi draait met de bal, schiet en ... Pärn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cockburn Raiders - Jälgimäe Lõvid 0:2

37e minuut.
Klungelig pakt Villarraga de bal. Villarraga passt de bal in één keer door. Latinčić is nu in balbezit. Latinčić geeft de bal voor. Suvi krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Kiivit is nu in balbezit. Kiivit passt de bal in één keer door. Latinčić rent richting de bal. Latinčić geeft de bal voor. Suvi springt en kopt de bal. Pärn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cockburn Raiders 63%, Jälgimäe Lõvid 37%.
Cockburn Raiders - Jälgimäe Lõvid 0:2

46e minuut.
Primanin komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Latinčić geeft een lange en hoge pass. Zolowski kopt de bal weg. Daar is Järvsalu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Primanin rent richting de bal. Primanin draait met de bal, schiet en ... Pärn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Latinčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Latinčić geeft een lange en hoge pass. Mihkelson rent richting de bal. Primanin onderschept slim de pass. Primanin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cockburn Raiders - Jälgimäe Lõvid 0:3

52e minuut.
Sagar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagar passt de bal met de wreef. Latinčić is nu in balbezit. Latinčić geeft een hoge lob. Primanin maakt een snoekduik en kopt de bal. Pärn bokst de bal weg.

78e minuut.
Primanin passt de bal met de wreef. Latinčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Latinčić geeft een lange en hoge pass. Primanin maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cockburn Raiders - Jälgimäe Lõvid 0:4

81e minuut.
Sagar speelt de bal door. Daar is Latinčić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Latinčić met een sublieme pass. Vultman bereikt de bal nog maar net als eerste. Vultman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Latinčić geeft de bal voor. Klungelig pakt Zolowski de bal. Primanin verovert de bal door een tackle van achteren. Primanin haalt uit met een fantastische trap. Edmond probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pärn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Latinčić is nu in balbezit. Latinčić passt de bal in één keer door. Vultman is nu in balbezit. Siwek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vultman onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cockburn Raiders 70%, Jälgimäe Lõvid 30%.
Cockburn Raiders - Jälgimäe Lõvid 0:4