Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manyacarajo Los Miles
Rombo Tactiek Bicho muerto
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
63.4 gemiddelde waardering 60.9
formidable Schieten solid
excellent Passen excellent
very good Verdedigen excellent


7e minuut.
Bonacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Olaza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bonacchi geeft een lange en hoge pass. Babaeskilioğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Kürti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Inworp. Dervas met een snelle inworp. Mckinnon is nu in balbezit. Brandón onderschept slim de pass. Brandón draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Rakman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Olave rent richting de bal. Olave haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manyacarajo - Los Miles 1:0

17e minuut.
Brandón is nu in balbezit. De Castro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Brandón is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Olave legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Manyacarajo - Los Miles 2:0

30e minuut.
Bonacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonacchi geeft een lange en hoge pass. Babaeskilioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Montealegre is nu in balbezit. Montealegre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manyacarajo - Los Miles 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manyacarajo 52%, Los Miles 48%.
Manyacarajo - Los Miles 2:1

56e minuut.
Largo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grama komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada geeft de bal voor. Bonacchi kopt de bal weg. Daar is Montealegre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montealegre geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Klungelig pakt Bonacchi de bal. Pérez del Castillo geeft de bal voor. Brandón is nu in balbezit. Brandón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manyacarajo - Los Miles 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manyacarajo 49%, Los Miles 51%.
Manyacarajo - Los Miles 3:1