Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stalingrad FC OLLS
Normal Tactiek Sleep
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
27.6 gemiddelde waardering 32.2
average Schieten average
poor Passen weak
weak Verdedigen adequate


13e minuut.
Shvernik is nu in balbezit. Tolbukhin verovert de bal door een tackle van achteren. Rakushev rent richting de bal. Rakushev draait met de bal, schiet en ... Cherenkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalingrad - FC OLLS 0:1

15e minuut.
Yuran met een sublieme pass. Shalimov rent richting de bal. Shalimov probeert naar een medespeler te passen. Yefimov rent richting de bal. Yefimov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Shvernik is nu in balbezit. Nikonov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Shvernik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Shvernik kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Cherenkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalingrad - FC OLLS 0:2

38e minuut.
Daar is Yuran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klimov rent richting de bal. Bulykin met een sublieme pass. Shvernik is nu in balbezit. Shvernik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stalingrad 62%, FC OLLS 38%.
Stalingrad - FC OLLS 0:2

53e minuut.
Yefimov verovert de bal door een tackle van achteren. Yefimov probeert naar een medespeler te passen. Shalimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shalimov passt de bal met de wreef. Yuran bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Shalimov met een snelle inworp. Babenkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Babenkov passt de bal in één keer door. Yuran probeert naar een medespeler te passen. Goremyka verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Nikonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerinskij onderschept slim de pass. Babenkov begaat een overtreding. Babenkov krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Prudnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Prudnikov geeft een hoge lob. Yuran probeert de bal met de borst te controleren. Yefimov rent richting de bal. Yefimov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Babenkov passt de bal zonder na te denken. Rakushev rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gavrilakis. Gavrilakis krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Speranskij kan de bal niet met de borst controleren. Speranskij geeft een hoge lob. Shvernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Shvernik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stalingrad 59%, FC OLLS 41%.
Stalingrad - FC OLLS 0:2